Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

Az Indiana Pacers álomcsapata

2012.08.31. 18:14 | balko67 | Szólj hozzá!

A saját magam által összeállított Indiana Pacers álomcsapat.

Irányítók:

Mark Jackson, aki fantasztikus passzokat adott egész pályafutása során. Ő törte meg John Stockton 7 éves gólpasszkirályi sorozatát. Az Indiana egykori döntős csapatának motorja.

Jamaal Tinsley, aki az előkészítések mellett a trükkökben is jeleskedett.   

Dobóhátvédek:

Reggie Miller, aki a legegyértelműbb választás ebbe a csapatba. Fantasztikus tripladobó és rengeteg győztes kosár szerzője. Ha Mark Jackson a 1999-2000-es csapat motorja akkor Reggie az autó.

Latrell Sprewell, aki remek dóbó és fantasztikus zsákoló volt. Az edző folytogatása miatt küldték el Indianából.

Kiscsatárok: Danny Granger, aki a mostani Indiana sztárja. Remekül dobja a hármasokat, de még jobb a palánk közelében. Idén a Playoffban hét meccsen kaptak ki a Miami-tól.

Ron Artest, aki ma már Metta World Peace néven a Lakers színeiben nyert két bajnoki címet. A Pacersben az év védekező játékosának választották. A hármasokat is remekül dobta.

Erőcsatárok:

Jermaine O'Neal, aki a Pacers vezéregyénisége volt a kétezres évek elején. Jó középtávolik, jó lepattanózás, remek palánk alatti munka.

Detlef Schrempf, aki közepes lepattanózás mellett remekül dobott távolról. Nem volt vezéregyéniség, de nagyon hasznos játékos.

Centerek:

Rik Smits, aki hiába nőtt 224 cm-re gyenge lepattanózó, viszont kétlábas horgai és remek tempóit szinte lehetetlen volt kivédekezni.

Roy Hibbert, aki még csak 25 éves, de az NBA egyik legjobb centerének tartják. Kiváló blokkoló, lepattanózásban évről-évre hatalmasat fejlődik, és Rik Smits-hez hasonlóan a horgai és tempói remekek.IND.jpg

Címkék: álomcsapatok Pacers

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr944744190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása