Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

A Toronto Raptors álomcsapata

2012.09.24. 19:23 | balko67 | Szólj hozzá!

Irányítók:

Damon Stoudemire, aki Torontóban még sokat passzolt. A később kifejezetten önzővé váló irányító az év újonca lett Kanada egyetlen csapatában(akkor igaz még kettő volt).

Alvin Williams, aki nem a játéktudásával, sokkal inkább szorgalommal ért el sikereket. Rengeteg labdát szerzett. A közönség is imádta.

Dobóhátvédek:

Vince Carter, aki ha Williamst imádták akkor őt istenként tisztelték egész Észak-Amerikában. Az ok pedig hihetetlen zsákolásai(http://nbaelemzes.blog.hu/2012/08/26/vince_carter_top_100_zsakolasa). Mindenhonnan jól dobott.

Morris Peterson, aki igazi pontgyáros volt. "Mo Pete" főleg a hárompontosokat kedvelte. A védekezében javulnia kellett volna.

Kiscsatár:

Jalen Rose, aki hihetetlenül magas fizetése ellenére nem tündökölt annyira Kanadában. Jó dobó volt. A Raptors sosem a kiscsatáraival kápráztatta el a világot.

Jerome Williams, aki nem szerzett annyi pontot, mint Rose, de sokkal sokoldalúbb játékos volt. Labdaszerzésben, lepattanózásban egyaránt szépen teljesített

Erőcsatár:

Chris Bosh, aki 2003-tól 2010-ig erősítette a csapatot. A mindössze 1995 óta létező csapatban eddig ő szerezte a legtöbb pontot. Jó dobó, lepattanózó és blokkoló volt, mint az álomcsapatokban ezen a poszton szereplő többi társa. Tavaly bajnok lett a Miami Heat csapatával.

Doneyll Marshall, aki Kobe Bryant-el holtversenyben az egy meccsen dobott hárompontosok listáját vezeti(13 jó hármas). Ebből is kiderül a hárompontos volt a specialitása. Lepattanózás terén közepes, a többi részében a kosárlabdának(tantárgyban) elégtelen.

Center:

Antonio Davis, aki keményen dolgozott a meccseken. Nem dobta jól a középtávolikat, de a zsákolásokkal és harcos játékával tíz pont fölött átlagolt. A lepattanózás és a blokkolás volt a szakterülete.

Andrea Bargnani, aki még ma is a csapatban játszik. Ő volt eddig az egyetlen nem amerikai játékos akit a Drafton elsőként választottak ki. Még ha nagy sztár nem is lett még belőle hasznosan játszik. A középtávolik nagymestere. 

Címkék: álomcsapatok Raptors

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr634800261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása