Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

Szakállas NBA játékosok

2013.01.08. 15:16 | balko67 | Szólj hozzá!

Csakis a legnagyobb és a legcsúnyább szakállt hordók kerülhetnek ebbe a csapatba. Nézzük tehát a James Harden-re hajazókat (szakállazókat) a múltból és a jelenből.

Walt Frazier: a csapatunk irányítója, akinek volt hogy nem volt középső része a szakállának, volt hogy összeért. A New York Knicks legendás játékmestere mindenesetre mindig kitűnhetett a tömegből.

 

walt.frazier.jpg

James Harden: a mostani szakállas figura, akit szinte ezzel azonosítanak. Pedig a haja sem éppen szokásos. A Houston Rockets remek szezont futó dobóhátvédjének itt a helye a listán.

szakallas.jpg

Brian Winters: egy nem túl ismert játékos, de szakálláról könnyű megismerni. A pályafutása legnagyobb részét a Milwaukee Bucks-ban töltötte. Ám attól még hogy Magyarországon nem ismert a Bucks visszavonultatta a 32-es mezét a kétszeres All-Star-nak. Ahogy kinéz képzelem mi lett volna ha nem teszik.Brian_Winters.jpg

Pau Gasol: még a Grizzlies-ben olyan szakállat növesztett mint egy grizzly medve. A Los Angeles Lakers erőcsatára most már kicsit kisebb szakállt hord, de a memphisit mindenképpen ebbe a csapatba kell tennünk.Pau.jpg Bill Walton: a Trail Blazers legendája. A csapat egyetlen bajnoki címét legfőképpen a csapatteljesítménynek köszönhetik, de Walton nélkül biztosan nem sikerült volna. A stabil dupla-duplát átlagoló centernek lehet sokat segített a szakálla az ellenfelek megrémítésében.Walton.jpg

Címkék: érdekesség Knicks Rockets Bucks Grizzlies Blazers

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr335006258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása