Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

Az All-Star cserék

2013.01.28. 17:36 | balko67 | Szólj hozzá!

Nyugaton:

LaMarcus Aldridge:

A Trail Blazers erőcsatára Lillard-al karöltve jelenleg a nyugati kilencedik helyen tartja a csapatot. Ez nagy szó pláne úgy, hogy Aldridge még az All-Star-ok közé is bekerült. Jön a szokásos videó:

Tim Duncan

Nem feletkeztek meg róla sem. Újra remek formában van a Spurs legendája és a csapatnak is jól megy. Tony Parker és ő is itt van a csapatból. 

James Harden:

A houstoni közönségkedvenc pont Houstonban játsza le élete első All-Star meccsét. Ahogy idén teljesít a kerettagság a minimum.

David Lee:

A Warriors sztárok nélkül is remekel. Így fordulhat elő, hogy a csapat második legjobb pontszerzője és legjobb lepattanózója bekerült az elitcsapatba.

Tony Parker:

A francia irányító már kezd a Spurs vezéregyéniségévé válni. Mondanom sem kell ezt a terhet eddig jól viseli. A Spurs-nél mindenki egy utolsó nagy dobásban reménykedik idén (persze jobban reménykednek egy sokkal az utolsó előtti nagy dobásban). Elég nehéz lesz. Pláne nyugaton. 

Zach Randolph:

A Grizzlies magasembere idén mind csapatszinten, mind egyénileg kiváló teljesítményt nyújt. A dupla-duplát szinte minden meccsén teljesítő Randolph anélkül tud sok pontot és lepattanót szerezni, hogy atletikus lenne.

Russel Westbrook:

Na őt sem lehet kihagyni. A kissé még önfejű irányító az Oklahoma City Thunder-ben kivédekezhetetlen kettőst alkot Kevin Durant-el. A dobásai még nem az igaziak, de még van ideje fejlődni. 20 pontot csukott szemmel dob minden mérkőzésen.

Keleten:

Chris Bosh:

A Heat nagy hármasának tagja Chris Bosh is csatlakozik társaihoz a keleti All-Star csapatban. A középtávoli tempók mestere idén lepattanózásban gyengébben teljesít mint az tőle elvárható. De az egész Miami gyengén lepattanózik. De keleten ők az elsők.

Tyson Chandler:

Hol volt még ő néhány éve az All-Star csapattól? Így is meglepő hogy itt van, amíg meg nem nézzük kik lehettek volna a vetélytársai keleten. Brook Lopez (azért inkább őt raktam volna be), Al Horford, Greg Monroe, Roy Hibbert,  Emeka Okafor. Chandler-nek igazából a védekezése egyedülálló. A keleti védelemmel tehát már nincs gond.

Luol Deng:

A Bulls szudáni születésű angol kiscsatárának most, Derrick Rose hiányában a csapat élére kell állnia. Nem csoda, hogy karrierje legjobb szezonját futja eddig. Ha tavaly is bekerült, most mindenképp ott a helye a keletiek között.  

Paul George:

Az Indianaból az utóbbi időben nem sok All-Star került ki. Paul George ennek a klubnak a tagja lesz február 17-én (az All-Star meccs időpontján). A nagyon atletikus játékos akárhonnan veszélyes a gyűrűre. A Pacers menetel a rájátszás felé és ezt az edzők sem hagyták figyelmen kívül (az All-Star cseréket az edzők választják).

Jrue Holiday:

Egy meglepő választás. Nem Deron Williams, hanem Jrue Holiday. Igaz, hogy Holday mindenben egy kicsit jobb átlagokat hoz, mint Williams, de a csapata a 76ers nem áll rájátszás helyen, ellentétben D-Will Brooklyn Nets-ével, ami a keleti negyedik. 

Kyrie Irving:

A Cavaliers játékmesterének idei játéka nekem azt sugallja, hogy a jövő egyik, ha nem a legnagyobb sztárjával állunk szemben. Igaz kevés gólpasszt ad, de egyrész Jordan-nek sem volt olyan magas gólpasszátlaga (bár ő dobóhátvéd volt), másrészt nincs is egy olyan játékos mellette akinek sok gólpasszt tudna adni. Lehet hogy az elmúlt napokban eldöntötte, hogy megnyeri csapatának a meccseket, mert rengeteg pontot dob és a csapat is zsinórban háromszor nyert. 

Joakim Noah:

Is bemutatkozik itt. Ő is Rose kiesésével vállt főszereplővé, de nem a hatalmas pontátlaga, inkább hasznossága teszi őt értékessé. Vastag dupla-duplát átlagol.

Címkék: 76ers Heat Bulls Spurs Thunder Knicks Rockets Pacers Cavaliers Grizzlies Blazers Warriors

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr905046943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása