Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

Furcsa szokások a ligában

2013.06.19. 15:57 | balko67 | Szólj hozzá!

A Miami Heat megnyerte a hatodik meccset, amivel a sorsdöntő hetedik meccsre is sor kerül. A hatodik derbin LeBron James elvesztette a fejpántját és utána mintha megszűnt volna addigi szenvedése. Nyilván nem a fejpánt az oka az egésznek, de azután már nem vette vissza és a Heat meg is nyerte a találkozót. Íme még néhány furca szokás röviden, mert a számítógép a meleg miatt bármikor kikapcsolhat. Ezért nem tudtam írni az elmúlt két nap.

Michael Jordan rövidnadrágjai:

Michael Jordannek az 1982-es egyetemi bajnoki cím után, amit a North Carolina egyetem színeiben nyert meg megtartotta a meccsen viselt rövidnadrágot. Szerinte szerencsét hozott. Minden NBA meccsén a mez alatt ott volt North Carolina egyetem nadrágja. Ő miatta alakult ki a hosszú nadrág divatja, mert el kellett rejtenie a rövidebbet.

Caron Butler eltiltásai:

Caron Butlernek középiskolában alakult ki az a szokása, hogy a meccs előtt megissza egy két literes Mountain Dew (amerikai energia ital) felét. Mikor Washingtonban játszott elvették tőle és eltiltották a meccsek előtti ivástól, mert rossz hatással lehet a teljesítményére. Na meg persze az egészségére is. Második balhéja is volt, ugyanis imád szívószálat rágcsálni. Mindig kért a McDonald's-ból, a Burger King-ből, vagy a Wendy's-ből újat ha ott járt. Egy meccsen tizenkettőt is elrágcsált. A kispadon felvágta őket, hogy beleférjenek a szájába. Ettől is eltiltották, nyilván nem akarták hogy megfulladjon.

Jason Terry alvása:

Jason Terry a mecsek előtt mindig az aktuális ellenfél nadrágjában alszik. Ezek viszont nem az NBA Store-ból vannak, hanem már meccsen is viselték őket. Sok ismerőse van, akik meg tudják szerezni az ellenfél használt  mezét. 

LeBron James kézfogása:

LeBron Jamesnek a csapat minden egyes tagjával titkos kézfogása van. És mindenkivel más. És minden évben más.

A Boston Celtics menüje:

A Boston Celtics játékosai nagyjából Kevin Garnett érkezése óta a kezdés előtt egy órával mindig megesznek egy mogyoróvajas-lekváros szendvicset. Egy bajnoki címet már szereztek ezzel a módszerrel, de idén meglehetősen halványak voltak. Persze Rondo nélkül. 

Ray Allen szigorú menetrendje:

Ray Allen meccsnapokon minden délelőtt 11:30-tól délután 1-ig alszik, 2:30-kor mindig csirkét eszik rizzsel és három órával a meccs előtt elmegy dobálni. Elég unalmas lehet ezt ennyi idő után is csinálni, de az ő triplájával harcolta ki a hosszabbítást a Heat, tehát működik ez a dolog. A rekordjairól, amiket Danny Green megdöntött ne is beszéljünk.

Rip Hamilton zuhanyzása:

Rip Hamilton minden bemelegítése után lezuhanyzik. Saját elmondása szerint, csak így tud koncentrálni. 

Ezzel pedig remélem sikerül visszazökkeni a napi egy bejegyzés mederbe. Addig is GAAMEEEE SEVEEEN!!!!!!!!

Címkék: érdekesség Bulls Clippers

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr785369022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása