Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

Shaqtin' A Fool

2012.11.20. 18:20 | balko67 | Szólj hozzá!

Minden héten új videó jelenik meg a hét legviccesebb jeleneteiről. A "szerkesztő" Shaquille O'Neal. A sorozat legnagyobb sztárja JaVale McGee, aki szinte mindegyik ilyen összeállításban benne van. 2011-ben indult el a mai formájában a sorozat és időrendi sorrenben közlöm őket. Először a nyolcadik részig.

Az első rész: 

Az első rész McGee nélkül. Az összes videó megnézése után kérlek írjátok meg hozzászólásban (vagy a blog facebook oldalán), hogy melyik jelenet volt a kedvencetek.

Második rész:

Amiben Byron Mullens az orrát túrja, Rudy Gay zsákolást hagy ki és Metta World Peace szokásos módon keménykedik.

Harmadik rész:

Hihetetlen, de ismét McGee nélkül. Itt van viszont Nate Robinson, aki csalással próbál meg előnyt szerezni a felugrásnál és Jason Richardson, aki a kispadról ugrik be a védekező négy csapattársa közé.

Negyedik rész: 

Az eddigi legjobb epizód szerintem. Bismarck Biyombonak komolyan el kell gondolkodni további sorsán mert a kiváló védőjátékost maga Shaq O'Neal nevezte a valaha volt legrosszabb büntetőzőnek.

Ötödik rész: 

Nem akarok senkit se befolyásolni a döntésében, de annyit elárulok, hogy McGee (első jelenet) hihetetlenül hülye visszafutása Shaquille O'Neal kedvence.

Hatodik rész:

Itt Mike Miller repül, és Kevin Garnett amerikai focis tehetségét mutatja meg.

Hetedik rész:

Az All-Szat kiadás. Chase Budinger csalásával és John Wall bénázásaival.

Nyolcadik rész:

Címkék: videó Shaq

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr144916864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása