Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

Csoportvégeredmény tippelés: Délkeleti Csoport

2012.09.09. 13:07 | balko67 | Szólj hozzá!

Délkeleti Csoport:

Atlanta Hawks:

Az Atlanta Hawks háza táján nagy volt a mozgás ezen a nyáron. Joe Johnson távozott, Josh Smith lett a csapat vezére. A csapat tavaly a rájátszás első körében kikapott a Boston Celtics csapatától 7 meccsen. Nem valószínű, hogy bejutnak idén a Playoffba, pedig a csapat nagyjából egybenmaradt. Johnson távozásával sokat gyengültek.

győzelem/vereség mutató: 32-50

Charlotte Bobcats:

A csapat a 2011-12-es szezonban mélyebbre nem is süllyedhetett volna. A Bobcats az NBA valaha volt leggyengébb csapataként zárt és nem valószínú, hogy sokat tudnának javítani a mérlegükön. Corey Maggette-t ugyan elcserélték Ben Gordonra, de ez nem egy jelentős erősítés. A technikás Kemba Walker a tavalyi Draftról, Michael Kidd-Gilchrist az ideiről érkezett. Ennek elenére hátulra várom a csapatot.

győzelem/vereség mutató: 19-63

Miami Heat:

A tavalyi bajnok idén is jó esélyekkel pályázik a győzelemre. Dobóhátvéd posztra a 37 éves Ray Allen érkezett, LeBron James pedig állandósította MVP formáját, Dwayne Wade hullámzó volt egész szezonban, Chris Bosh-nak  sem mindig ment a játék. Ettől függetlenül a hasznos kiegészítőemberekkel a döntőben az Oklahoma City Thundert legyőzve diadalmaskodtak. Egy döntőre idén is jók lehetnek.

győzelem/vereség mutató: 64-18

Orlando Magic:

Dwight Howard elvesztésével sokat gyengült a csapat. A helyette és Jason Richardson helyett érkezett Arron Afflalo és Al Harrington valószínüleg nem fogja megváltani a világot. A csapat legnagyobb sztárja így Hedo Türkoglu lett. Nem hiszem, hogy Playoff csapat lesz a Magicből.

győzelem/vereség mutató: 30-52

Washington Wizards:

A Wizards jó szemmel választott a Drafton, ugyanis Bradley Beal a csapat hiányposztjára érkezett. Minden posztra van így egy jó játékosuk. A szurkolók ezzel a kerettel a csapatot a rájátszásba várják, és szerintem nem is kell majd csalódniuk. Tudom, hogy hatalmas fejlődés lenne a tavalyi rossz szerepléshez képest, de képesek lehetnek rá. A New York Knicks-el és a Milwaukee Bucks-al lehetnek nagy versenyben a Playoff helyekért.

győzelem/vereség mutató: 44-38

Címkék: tippelés Heat Magic Bobcats Hawks Wizards

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr334764234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása