Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

Hova mehetne Rondo?

2013.02.13. 19:40 | balko67 | Szólj hozzá!

Az ESPN oldalán az NBA trade machine-ben utánajártam Rondo esetleges jövőbeli állomáshelyeinek, vagyis a Celticsen kívüli 29 csapatnak. Persze nem biztos, hogy elcserélik csak az érdekesség kedvéért.

Brooklyn Nets:

Celtics: Deron Williams Nets: Rajon Rondo, Courtney Lee. Ez egy elég valószinűtlen csere. A trade machine szerint a Brooklynnak egyel több győzelme lesz, míg a Celtics mérlegében egy ilyen cserével nem történnek változások.

New York Knicks:

Celtics: Carmelo Anthony Knicks: Rajon Rondo, Jeff Green. Első pillantásra egyenlő cserének tűnik, de a gép szerint a Celtics hárommal többet nyerne, a Knicks pedig TÍZZEL többször veszítene. 

Philadelphia 76ers:

Celtics: Jrue Holiday, Evan Turner 76ers: Rajon Rondo, Leandro Barbosa. Itt nagyon beszédes, hogy a 76ers vesztene egyel többet. 

Toronto Raptors:

Celtics: Kyle Lowry, Amir Johnson Raptors: Rajon Rondo. Hihetelen, de a Raptors ezzel a cserével nyolcal többet veszítene. Szerintem Rondo viszonylag jól illene Rudy Gay és Demar Derozan mellé. Ne feledjük a trade machine a mostani számokat nézi.

Chicago Bulls:

Celtics: Derrick Rose Bulls: Rajon Rondo, Courtney Lee. Ez nagyon megtévesztő mivel Rose idén még nem játszott. Így nem csoda, hogy a Celtics hétszer többször kapna ki, míg a Bulls hárommal többet nyerne. A visszatérés után már más lenne a helyzet (szerintem).

Cleveland Cavaliers:

Celtics: Kyrie Irving, Luke Walton Cavaliers: Rajon Rondo. Itt még az egészséges Rondot vesszük alapul és megdöbbetnő eredményt kapunk. A Celtics öttel többet nyerne míg a Cavs néggyel több vereséget szenvedne el.

Detroit Pistons:

Celtics: José Calderón Pistons: Rajon Rondo. Igaz ez egy nagyon-nagyon igazságtalan csere lenne, de a fizetéseik megegyeznek. A végeredmény Pistons: +5 Celtics: -7.

Indiana Pacers:

Celtics: George Hill, Lance Stephenson Pacers: Rajon Rondo. A csere a gép szerint a Celticsnek volna előnyös a gép szerint. Egyel több győzelem a Celticsnek míg a Pacers mérlege nem változik. Nagyon meglepő.

Milwaukee Bucks 

Celtics: Monta Ellis Bucks: Rajon Rondo. Ez egyik csapatnak sem lenne gyömölcsöző üzlet. A valóságban sem. Rondo helyett nem lenne másik igazi irányító a Celticsben és a Bucksban Rondo elnyomná a tehetséges Brandon Jenningst. Az eredmény egyébként -2,-2.

Atlanta Hawks:

Celtics: Al Horford, Jeff Teague Hawks: Rajon Rondo, Jared Sullinger. Horfordot és Teague-et dicséri az a tény, hogy ha a Celticsben is ilyen formában kosaraznának, akkor három győzelemmel többet szerezne a bostoni csapat, míg a Rondot és Sullingert megkapó Hawks öttel többször kapna ki.

Charlotte Bobcats

Celtics: Kemba Walker, Tyrus Thomas Bobcats: Rajon Rondo. Eleinte Rondóhoz közelítő értéket sem találtam a Bobcatsben, majd mikor kijött az eredmény... egyel több Celtics, egyel kevesebb Bobcats győzelem.

Miami Heat:

Celtics: Dwyane Wade Heat: Rajon Rondo, Courtney Lee. Wade Celtics mezben? Esélytelen. Ha mégis eligazolna az a jelenlegi teljesítmény alapján egyik csapat mérlegén sem változtatna.

Orlando Magic:

Celtics: Arron Afflalo, Glen Davis Magic: Rajon Rondo, Jared Sullinger. A Celtics járna rosszabbul ezzel a cserével. Öttel többször kapnának ki, miközben a Magic mérlege nem változna (ez is beszédes).

Washington Wizards:

Celtics: John Wall Wizards: Rajon Rondo. Rondo a fővárosban sem csinálna nagy felfordulást a gép szerint, ellenben a Celtics jelentősen meggyengülne, ami hat plusz vereség formájában mutatkozna meg.

Dallas Mavericks:

Celtics: Darren Collison, Shawn Marion Mavericks: Rajon Rondo. Dallasban biztosan nagyon örülnének Rondónak, de a trade machine szerint ezzel a Celtics +3-al, a Mavs -3-al nyerne többet.

Houston Rockets

Celtics: James Harden Rockets: Rajon Rondo, Leandro Barbosa. Hihetetlen, de a Rockets héttel kevesebbet nyerne, amíg a Celtics hárommal többet. Gratulálok James Hardennek ez nem semmi.

Memphis Grizzlies:

Celtics: Zach Randolph Grizzlies: Rajon Rondo, Courtney Lee. Ez a trade nem lenne hasznos és nem is változtatná meg a győzelem/vereség mutatóját egyik csapatnk sem. Az elsőt én, a másodikat a trade machine mondja.

New Orleans Hornets:

Celtics: Eric Gordon Hornets: Rajon Rondo. Ez is egy igazságatalan üzlet, de itt mindkét csapatnak rosszabbodna a mérlege. a Celticsé 5, a Hornetsé 1 vereséggel. Ez elég nagy kritika Rondóra nézve, bár igaz hogy Greivis Vasquez is jól teljesít, tehát a Hornetsnek nincs szüksége (azért örülnének neki) egy Rondóra.

San Antonio Spurs:

Celtics: Tony Parker Spurs: Rajon Rondo. Ez egy nagyon érdekes csere. Én is egyetértek azzal, hogy a Spursnek szüksége van Parkerre. A gép is szerinte a Celtics Parkerrel hattal nyerne többet, míg a Spurs hattal többet veszítene Rondóval.

Denver Nuggets:

Celtics: Andre Igoudala Nuggets: Rajon Rondo, Jared Sullinger. Ebbe a cserébe egyik fél sem menne bele. Egyrészt a Denvernek megvannak az irányítói (Lawson, Miller) másrészt a Celtics túl sokat adna egy közepesen teljesítő játékosért. A végeredmény Celtics: -7 Nuggets: +1.

Minnesota Timberwolves:

Celtics: Kevin Love Timberwolves: Rajon Rondo. Kevin Garnett mellé nem kell még egy ideig a másik Kevin. A Celtics héttel kevesebbszer nyerne a Timberwolves mérlege nem változna Rondóval.

Oklahoma City Thunder:

Celtics: Russel Westbrook Thunder: Rajon Rondo. Ismét egy nagyon érdekes trade. A gép szerint egy ilyen változtatás a Celticsnek hozna öttel több győzelmet, miközben a Thunder hétszer több vereséget szenvedne. Azért én kiváncsi lennék Kevin Durantre egy Rondóhoz hasonló irányító mellett.

Portland Trail Blazers:

Celtics: Damian Lillard, Lamarcus Aldridge Trail Blazers: Rajon Rondo, Courtney Lee. A Trail Blazers esne vissza ezzel a cserével a trade machine szerint. Igazuk lehet tekintve, hogy Aldridge és Lee nem egy kategória, viszont Lillardnak még egy kis időre van szüksége, hogy befogja Rondót. A Celtics öttel többet nyerne míg a Blazers öttel többet vesztene a machine szerint.

Utah Jazz:

Celtics: Mo Williams, Gordon Hayward Jazz: Rajon Rondo. Elképesztő, de a Celtics mérlege nem változna, míg a Jazz néggyel többször kullogna lefelé vesztesen a pályáról mint egyébként Rondo nélkül. Ráadásul Hayward és Williams és sérült.

Golden State Warriors:

Celtics: David Lee Warriors: Rajon Rondo. Mindkét csapat rosszul járna a cserével. Legfőképpen Garnett és Curry (előbbi a Celtics utóbbi a Warriors játékosa) mert az ő posztukra jönnének új játékosok. Az erdmény Celtics és David Lee: -1 Warriors és Rajon Rondo: -7.

Los Angeles Clippers:

Celtics: Chris Paul Clippers: Rajon Rondo, Courtney Lee. A Celtics valósággal megtáltosodna (+7), amíg a Clippers beragadna (-6). Paul nagyon kéne Bostonba, de nem hiszem hogy fog menni.

Los Angeles Lakers:

Celtics: Dwight Howard Lakers: Rajon Rondo, Jeff Green. A Lakers mérlege nem változik pedig Rondo Steve Nash posztjára jönne. A Celticsnek nagyon kell egy jó center (Garnett Green távozásával erőcsatárt játszana) ezért meglepetés, hogy ők kettővel kevesebbet nyernének a jelenlegi statisztikák alapján.

Phoenix Suns:

Celtics: Goran Dragic, Marcin Gortat Suns: Rajon Rondo, Fab Melo. A két európai játékosért Rondo is elég lenne, de a fizetések kötelezővé teszik, hogy Melo is vele jöjjön. A trade machine szerint nem muzsikálnának jól Rondo karmesterrel, mert kevesebbet nyernének egyel, míg a Sunstől érkező irányító és center két győzelemmel többet ad a bostoni csapatnak.

Sacramento Kings:

Celtics: Tyreke Evans, Demarcus Cousins Kings: Rajon Rondo. A végére is maradt egy csattanó, mégpedig az, hogy a Celtics ezzel a fiatal kettőssel héttel többet nyerne. A Rondo vezette Kings pedig egyel kevesebbszer nyerne, ha ez a valószerűtlen csere létrejönne.

Próbáld ki te is a trade machine-t! Megjegyzés: ügyelj a fizetési sapkára.(http://espn.go.com/nba/tradeMachine/)

 

Címkék: érdekesség átigazolások Celtics

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr145078869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása