Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

Az Atlanta Hawks álomcsapata

2012.09.19. 17:20 | balko67 | Szólj hozzá!

Irányítók: 

Pete Maravich, aki fantasztikus trükkökre volt képes a labdával. Remek kinti dobásai, hihetetlen labdavezetése és remek passzai voltak.

Mookie Blaylock, aki a legtöbb labdát szerezte a Hawks történetében. Néha túlzásba vitte a hárompontos lövöldözést.

Dobóhátvédek:

Joe Johnson, akiről már írtam egy cikket. Atletikussága mellett remekül tüzelt távolról.

Slater Martin, aki egy jól dobó sok gólpasszt adó játékos volt az ötvenes években.

Kiscsatárok:

Dominique Wilkins, aki szédületes zsákolásairól volt ismert. Rengeteg pontot dobott meccsenkét és karrierje végére megtanult hármast dobni.

Doc Rivers, aki nem a pontszerzésre, sokkal inkább a passzokra és a labdaszerzésekre kontcentrált. A Boston Celtics jelenlegi trénere hasznos játékos volt, aki messziről is jól dobott.

Erőcsatárok:

Bob Pettit, aki talán a valaha volt legnagyobb Hawks játékos. Az ötvenes években a liga egyik legjobbjának számított. Az akkor még St. Louis Hawks-nak hívott csapat 1958-ban a vezetésével megszerezte a klub máig egyetlen bajnoki címét.

Josh Smith, aki az egyetlen aki ma is a Atlanta Hawks-ban játszik. Remek blokkoló és zsákoló. Szerintem a formáján múlik , hogy szerepel majd jövőre a Hawks.

Centerek:

Dikembe Mutombo, aki ha támadásban feleannyira hasznos lett volna mint a védekezésben, az NBA valaha volt egyik legnagyobb játékosáról beszélnénk. A kongói játékos fantasztikus védekezése mellett támadásban inkább nem zavarta a társait. A zsákoláson kívül nem nagyon tudott máshogy pontot szerezni.

Moses Malone, aki már leszállóágban érkezett a Hawks-hoz. Az igazi tudását Houstonban és Philadelphiában a nyolcvanas években megmutatta(3-szoros MVP). A lepattanózás azért itt is nagyon jól ment neki.

Címkék: álomcsapatok Hawks

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr274788469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása