Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

Csoportvégeredmény tippelés: Északnyugati Csoport

2012.09.11. 18:12 | balko67 | Szólj hozzá!

Északnyugati Csoport:

Denver Nuggets:

A Nuggets tavaly igazi sztárok nélkül jutott messzire. Erre a szezonra maradt Gallinari és Lawson ráadásul André Igoudala is a csapat tagja lett így joggal reménykedhetnek a tavalyinál jobb szereplésben. A Denver Nuggets csapatát sok jó játékosa akár a Nyugati Főcsoportdöntőbe is repítheti.

győzelem/vereség mutató: 57-25

Minnesota Timberwolves:

A csapat szerintem biztos Playoff résztvevővé nőtte ki magát. Andrei Kirilenko és Brandon Roy is ide tért vissza, Kevin Love az NBA egyik legjobb játékosává fejlődött és tehetséges újoncok is játszanak itt mint Ricky Rubio és Derrick Williams. A Timberwolves egy fiatal csapat nincs egy igazán tapasztaltnak mondható játékosa. A második kör azért hatalmas bravúr lenne tőlük. 

győzelem/vereség mutató: 46-36

Portland Trail Blazers:

Egy fiatal csapat a Trail Balzers is. A remek LaMarcus Aldridge mellet viszont nincs a keretben olyan játékos akit  az NBA elitjébe lehetne sorolni. Nicolas Batum a francia válogatott talán menthet valamit, de Jamal Crawford és Gerald Wallace évközbeni távozásával sokat gyengült a csapat. Szerintem biztos, hogy nem lesznek harcban a rájátszó helyekért. 

győzelem/vereség mutató: 22-60

Oklahoma City Thunder:

A Thunder tavaly meg sem állt a Nagydöntőig. A Kevin Durant és Russel Westbrook fémjelezte társulat fantasztikus idényt futott 2011-12-ben. Igaz ott a Miami Heat öt meccsen legyőzte őket, de fontos tapasztalatokat szereztek. Idén is jó esélyük van egy döntős szereplésre.

győzelem/vereség mutató: 67-15

Utah Jazz:

A Jazz a legutóbbi szezonban bejutott a rájátszásban, de idén sok nyugati csapat megerősödött. Az Al Jefferson, Paul Milsapp duóra épülő Utah-nak szerintem meg kell elégednie a középcsapat szereppel. Enes Kanter-ben még sok lehetőség rejlik és Mo Williams is jó szezont tudhat maga mögött, ezért a Minnesota Timberwolves csapatával lesznek versenyben a nyolcadik helyért.

győzelem/vereség mutató: 36-46

Címkék: tippelés Jazz Thunder Nuggets Timberwolves Blazers

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr264770428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása