Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

Csoportvégeredmény tippelés: Délnyugati Csoport

2012.09.10. 20:51 | balko67 | Szólj hozzá!

Északnyugati Csoport:

Dallas Mavericks:

Az elmúlt szezon korántsem a Mavericksről szólt. Hetedik helyen jutottak nyugaton a rájátszásba és az első körben kiestek az Oklahoma City Thunder ellen. A nyáron jött az irányító Darren Collison, a dobóhátvéd O.J Mayo, a kiscsatár Danthay Jones, a center Chris Kaman és az erőcsatár Elton Brand. A Draftról Jared Cunningham-et szerezték meg. Nowitzki maradt, de ha nem tudja majd hozni a 2010-2011-es szezonban mutatott formáját akkor semmi esélye sem lesz újabb bajnoki címre a Mavsnek.

győzelem/vereség mutató: 48-34

Houston Rockets:

A Rockets tavaly épphogy csak lemaradt a rájátszásrő és szerintem idén sem fog nekik összejönni. Luis Scola elvesztése még sokba kerülhet a csapatnak. A legnagyobb szerzemény a nyáron, a tavaly berobbant Jeremy Lin. Kevin Martinnak nehéz helyzetből kell kivezetnie csapatát.

győzelem/vereség mutató: 32-50

Memphis Grizzlies:

A Grizzlies biztos Playoff szereplő lesz annak ellenére, hogy tavaly már az első körben kiestek a Clippers ellen. A csapat a Rudy Gay, Zach Randolph, Marc Gasol hármasra épít. A Grizzlies idén tovább juthat az első körnél, ha a három sztár egészséges lesz. 

győzelem/vereség mutató: 49-33

New Orleans Hornets:

Ők akár meglepetést is szerezhetnek, mivel idén Antonio Davis-t Draftolták. A nagyszerű védőjátékos mellé viszont egyáltalán nem érkeztek nagy nevek. Egyedül a csapat tavalyi vezérét Eric Gordon-t, a nyári szerzeményt Hakim Warrick-ot és Al-Farouq Aminu-t lehet egy kicsit kiemelni a keret többi tagja közül. A rájátszás szerintem idén is álom marad.

győzelem/vereség mutató: 29-53

San Antonio Spurs:

A Spurs tavaly a Nyugati Főcsoportdöntőben bukott el 2-0-ás vezetést az Oklahoma City Thunder ellen. Duncan valószínüleg utolsó virágzását élte az előző szezonban és Manu Ginóbili sem ma mutatkozott be az NBA-ben. Ennek ellenére nagyon jól szerepelt a Parker-Duncan-Ginóbili trió tavaly. A jövőre nézve azt mondom, hogy a Spurs idén már nem fog annyira hengerelni a Playoffban mint a 2011-12-es szezonban.

győzelem/vereség mutató: 59-33 

 

Címkék: tippelés Spurs Rockets Hornets Mavericks Grizzlies

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr574766627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása