Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

Az All-Star kezdőcsapatok

2013.01.19. 21:12 | balko67 | Szólj hozzá!

A nyugati ötös:

Chris Paul:

Paul idén remek idényt fut nálam is ő lenne a csapat irányítója. A megállíthatatlan játékmester mellet még Blake Griffin is a Clippers-ből került a kezdőcsapatba. Jeremy Lin-t előzte meg, akinek 883,809 szavazata volt, Paul 929,155-ével szemben. Az All-Star gála minden kezdőjéről készült egy kisfilm. Ez Paul-ról:

Kobe Bryant:

A liga jelenlegi pontkirálya Kobe Bryant a legtöbb szavazattal, számszerint 1,591,437-el került be dobóhátvéd poszton a nyugati csapatba. A Lakers-nek nem megy idén, de tőlük is ketten vannak a kezdőcsapatban. Kobe Bryant és Dwight Howard. Végül pedig a videó Bryant-ről:

Kevin Durant:

A tegnap karriercsúcsot elérő KD 1,504,047 szavazattal került be ide. A fantasztikus pontszerző idén elkezdte fejleszteni a játéka többi elemét is. Már elképesztően jó, de még mindig fejlődik.

Blake Griffin:

A fantasztikus zsákolásairól is ismert Griffin közel kétszerannyi szavazatot kapott mint a gálára már be nem kerülő Tim Duncan. Mindenben gyengébben teljesít mint az elmúlt szezonban, de talán pont ez kell a sikerhez. Na nem egy gyenge Griffin, hanem a csapattársaknak menő több passz. Valljuk be egy gyenge Griffin-nel sehol sem lennének.

Dwight Howard:

A Lakers pocsékul büntetőző centere engem elsőre meglepett a kezdőcsapatban. Remek játékos ez kétségtelen, nagyon magasra ugrik, ezálltal kiválóan védekezik és akkor húzza a gyűrűbe a labdát, amikor kedve szottyan. Nemhiába juttatta döntőbe a Magic csapatát, de idén valahogy az egész Lakers nem az igazi. Talán a túl sok sztárnak kevés az az egy labda.

Keleti ötös:

Rajon Rondo: 

A Celtics se éppen megállíthatatlan idén, de Rondo jó formában van. Vezeti a ligát a gólpaszzokban és úgy tűnik a bostoni csapat kezd kilábalni ebből a mélypontból. Garnett-el együtt ők alkotját a Celtics blokkot a kezdőcsapatban.

Dwayne Wade:

Néha kivédekezhetetlen, néha eltűnik a tömegben. Ez jellemző idén Wade-re. De a szavazók bíztak benne és a legtöbb szavazatot kapta a keleti kisemberek közül. Milyen meglepő, hogy a Heat is két játékossal van jelen...

LeBron James:

James és a Heat ismét jól szerepel keleten. LBJ még mindig megállíthatatlan és már túllépte a 20,000 pontos határt NBA karrierje során. 10 szezonjában jár, de nem lassít. Ezért van itt az All-Star gálán.

Carmelo Anthony:

A Madison Square Garden-ben idén már sokszor skandálták a szurkolók: "MVP,MVP!" Anthony kétségtelenül fantasztikusan játszk idén. Meccsenkénti 29 pontjával a második Kobe Bryant mögött. A Knicks pedig második keleten a Heat mögött, úgyhogy idén a new york-i fanatikusoknak nincs mire panaszkodni.

Kevin Garnett

Visszatért a nagy öreg. Egy év kihagyás után ismét ott van Garnett az All-Star gálán, ám ezúttal centerként. Az alapvetőleg erőcsatár KG a Celtics-ben is nagyrészt center poszton szerepel idén. Statisztikái nem túl fényesek, de komoly vetélytársa nem akadt keleten.

Címkék: érdekesség Heat Thunder Lakers Celtics Knicks Clippers

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr435027634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása