Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

Az NBA történetének összes török kosárlabdázója

2012.09.29. 19:21 | balko67 | Szólj hozzá!

Október 5-én a Boston Celtics a Fenerbahce ellen kezdi meg az előszezont, ezért úgy gondoltam érdemes lenne megírni az NBA történetének összes török játékosa címú bejegyzést. A sorrendben nyilván nem mindenki fog egyetérteni.

1. Hedo Türkoglu. A ma az Orlando Magicben játszó kiscsatár, a kétezres évek eleje óta minden csapatnak hasznos tagja volt. Leginkább a kinti dobásai miatt rettegtek tőle az ellenfelek.

2. Mehmet Okür. Bajnoki címet is nyert, mégis csak a második helyre szorult. Annak ellenére, hogy a magas posztokon játszott őt is főleg a kinti dobásai miatt tartották. Lepattanózásban ill. a többi center feledatban közepes. Most éppen nincs csapata.

3. Ersan Ilyasova. Ilyasova idén robbant be igazán a Milwaukee kezdőcsapatába. Kishíján őt választották a legtöbbet fejlődő játékosnak az NBA-ben. Jól dob, lepattanózik, blokkol, röviden a játék minden elemében otthon van.

4. Ömer Asik. Asik idén nyáron szerződött a Houston Rockets-hoz. Nem egy világmegváltó tehetség, de kevés játékidő alatt képes sok lepattanót szerezni. Meglátjuk Houstonban mire megy majd kezdőként.

5. Enes Kanter. A 2011-es Draft nagy igérete volt és úgy ahogy helyt is állt a Utah Jazz csapatában. Technikás játékos még sokra viheti a ligában.

6. Mirsad Türcan. Csak egy évig volt a ligában. Ezalatt az idő alatt csak szenvedett, így Európában hiába volt az egyik legjobb hátul kap helyet ezen a listán.

7. Semih Erden. Valamivel jobb átlagokat tud ugyan felmutatni, de a két török All-star gála nem versenyezhet Türcan Euroleage MVP címével.

8. Ibrahim Kutluay. Európában lehet, hogy nagy kirány volt, de a tengerentúlon gyakorlatilag semmit nem tudott felmutatni.

Címkék: érdekesség

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr354810284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása