Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

A Detroit Pistons álomcsapata

2012.10.01. 17:45 | balko67 | Szólj hozzá!

Irányítók: 

Isiah Thomas, aki a betörések nagymestere volt. A Pistons nyolcvanas évek végi dinasztiájának legnagyobb alakja, a közönség kedvence volt.

Chauncey Billups, aki ma a Clippersben játszik. Klasszikus irányító tehát sokat passzol, de persze maga is gyakran vállalkozik pontszerzésre.

Dobóhátvédek:

Joe Dumars, aki Thomas-al együtt alkotta a Pistons hátvédsorát. Kinti dobásai életveszélyesek voltak.

Richard Hamilton, aki most a Bulls-ban csak árnyéka a Pistonsban játszó Richard Hamiltonnak. A 2004-es bajnokcsapatnak Billups mellett a másik kezdő hátvédje. A labdaszerzések és a kinti dobások a specialitásai.

Kiscsatárok:

Grant Hill, aki elképesztően sokoldalú játékos volt. A kilencvenes években a liga egyik legnagyobb sztárja.

Dave Bing, aki fékezhetetlen pontgyáros volt. A hatvanas-hetvenes években egyedül erőlködött, ennek következménye a pontkirályi cím 1967-68-ban.

Erőcsatárok:

Ben Wallace, aki nem a pontgyártásra, sokkal inkább a védekezésre helyezte a hangsúlyt. A se büntetőt, se középtávolit, sőt szinte ziccert dobni se tudó játékost NÉGYSZER választották meg a liga legjobban védekező játékosának.

Dennis Rodman, aki a támadólepattanók leszedésében volt a legjobb. A lepattanózás mellett a védekezés volt a szakterülete.

Centerek:

Bill Laimbeer, aki amellett, hogy közel annyi lepattanót(9.7) átlagolt ahány pontot(12.9) karrierje során, rendszeresen terrorizálta az ellene játszókat. Kellemetlen játéka miatt utáltak ellene játszani.

Bob Lanier, aki mindenben jobb átlagokat tud felmutatni Laimbeer-nél mégis csak a kispadra szorul. A hetvenes években hiába játszott Lanier fantasztikusan a csapat nem szerepelt fényesen. Ettől függetlenül mindenképpen helye van a csapatban.

Címkék: Pistons álomcsapatok

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr874811999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása