Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

Csoportvégeredmény tippelés: Atlanti Csoport

2012.09.07. 20:06 | balko67 | Szólj hozzá!

Atlanti Csoport:

Boston Celtics:

Az a nagy probléma már Celtics-el, hogy öregednek a játékosai. A tavaly még remek, de már a visszavonulásra is gondoló  36 éves Kevin Garnett és az NBA szezon kezdetekor már 35 éves "az igazság" becenevű, a csúcson már túl lévő Paul Pierce. Viszont a fiatal Rajon Rondo átveheti csapata irányítását, ha folytatja tavalyi formáját. A rájátszásra még biztos jók lehetnek, de a tavalyihoz hasonló sikereket szerintem már nem fognak elérni.

győzelem/vereség mutató: 47-35

Brooklyn Nets:

A névváltás mellett új játékosok is érkeztek a csapathoz. Az eddig New Jersey Nets néven tevékenykedő alakulatra nagy teher hárul. A tavalyi rossz szereplés után újraszerződtették az NBA egyik sztárjának számító Deron Williamst, a hasznos Gerald Wallace-t és megszerezték a Hawks-ból Joe Johnsont. Ezek után mindenki joggal várhat tőlük Playoff szereplést. Szerintem ők lesznek az Atlant Csoport bajnokai.

győzelem/vereség mutató: 51-21

New York Knicks:

Az előző szezonban sokáig úgy nézett ki, hogy a két sztárral(Amar'e Stoudemire,Carmelo Anthony) és az év védekező játékosával(Tyson Chandler) még a rájátszás sem jön össze nekik. Mike D'Antoni edző irányítása alatt csak akkor ment igazán a csapatnak mikor az újonc, hirtelen agyonsztárolt Jeremy Lin játszott. Aztán D'Antoni kirugását követően Mike Woodson-nal megindult a szekér és bebiztosították a Keleti Konferencia 7. helyet maguknak(az első 8 jut be a rájátszásba konferenciánként). Az Playoffban már az első körben szembetalálták magukat a későbbi bajnok Miami-val. Anthony remek teljesítményének köszönhetően fogtak egy meccset, de a Miami 4-1-el jutott tovább.

győzelem/vereség mutató: 39-43

Philadelphia 76ers:

A Sixers az elmúlt idényben nagy meglepetésre az első körben az alapszakaszelső Bulls kiverve csak a második körben kapott ki 7 meccsen a Boston Celtics csapatától. A Dwight Howard cserében eddigi legjobbjukat André Igoudalát Denverbe küldték, Jason Richardson, Andrew Bynum és egy pár tehetséges fiatal érkezett. Idén szerintem nagyobb a Philadelphia esélye a rájátszásba kerülésre mint tavaly. A csapat véleményem szerint maximum a Playoff második körébe kerülhet.

 győzelem/vereség mutató: 46-36

Toronto Raptors:

A Raptors éppen az újáépítésnél tart. José Calderón és Andrea Bargnani, vagyis egy spanyol és egy olasz játékos az együttes két frontembere. A Drafton Terrence Ross-t és Quincy Acy-t választották. Reményeik szerint ők négyen a tavalyi választott Jonas Valančiūnas-al kiegészülve rájátsásba vihetik a csapatot. Szerintem erre egy évet még biztosan várni kell.

győzelem/vereség mutató: 29-53

Címkék: 76ers tippelés Celtics Knicks Nets Raptors

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr464761898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása