Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

A nyári ligában szereplő újoncok eddig

2013.07.15. 20:52 | balko67 | Szólj hozzá!

Néhány napos kirándulás után visszatérnek a bejegyzések. Közben a nyári ligában folynak az események:

Első választott: Anthony Bennett

Bennett még sérült, így kihagyja a nyári ligát.

Második választott: Victor Oladipo

Oladipo 19 pontot dobott meccsenként (negyedik legtöbbet az Orlandói helyszínen), öt gólpasszt és kicsivel több mint négy lepattanó mellett. A triplákat a hátrányaként könyvelték el, de mégis 53%-kal dobott kintről.Félelmetes mi lehet ebből a játékosból, aki három labdát szerzett átlagban Orlandóban. Egy jól dobó, remekül védekező, hihetetlenül atletikus játékos... A Magic jól választott.

Harmadik választott: Otto Porter

Otto Porter szenved. A dobásait csak 23%-kal értékesíti és a Wizardsnak sem megy jól. Az NBA-ben ennél több kell, de lehet hogy háttérszerepben, Wall és Beal mögött kiváló lesz majd.

Negyedik választott: Cody Zeller

A legifjabb Zeller az első meccs gyenge teljesítménye után a másodikra 21 ponttal és 13 lepattanóval rukkolt ki. Kérdés, hogy az ígéretes center Al Jefferson mellet vagy mögött kap majd szerepet. Szerintem Jefferson megy majd erőcsatárnak, mint két Celticses szezonjában.

Ötödik választott: Alex Len

Len is sérült.

Hatodik választott: Nerlens Noel 

A változatosság kedvéért Noel is sérült.

Hetedik választott: Ben McLemore

Ha Porter szeved, akkor McLemore nem is tudom mit csinál. Mezőnyből 17 százalék! De ez még semmi. A hárompontos vonal mögül eddig 9, azaz kilenc százalékkal tüzel. Ez még csak egy meccs volt, de az botrányos.

Nyolcadik választott: Kentavious Caldwell-Pope

Drummond és Caldwell-Pope együtt húzta Orlandóban a közepes Pistonst. A triplái még neki sem mennek be, csak 22%-kos pontossággal dob. Ő egy dobó, aki máshogy nagyon nem ért.

Kilencedik választott: Trey Burke

Trey Burke-nek a hárompontos az erőssége. Ehhez képest az az ÖT százalék nevetséges. És ez nem egy rossz meccs, hanem a teljes Orlandói torna. Egyetemen elképesztő jól dobott, itt meg egy vicc. De még itt a nyár, lehet javítani.

Tizedik választott: C.J. McCollum

C.J. McCollum egy pontdobó irányító. 18.5 pontjával majdnem csapata pontjainak harmadát hozta mindkét meccsen. Nem ad sok gólpasszt, ezért szerintem McCollum dobóhátvéd lesz a Blazersben. Lillard, McCollum. Nem hangzik rosszul.

Tizenegyedik választott: Michael Carter-Williams

Carter-Williams rossz dobószázalékkal, de csapata vezéreként szerepelt Orlandóban. Ha neki jól ment, akkor a többieknek is.

Tizenkettedik választott: Steven Adams

Adams amit kell azt bedob a gyűrű közelében. Jó védő, de középtávolról nem túl veszélyes. A csapata megnyerte az Orlandói állomást, de nem ő, hanem Reggie Jackson és Jeremy Lamb vezetésével. Jackson még a nyári liga csúcsát is megdöntötte 35 ponttal.

Tizenharmadik választott: Kelly Olynyk

Olynyk az egyik legjobb újonc eddig. 18 pont, 8 lepattanó és 5 gólpassz az Orlandói öt meccsen átlagban. Nem egy jó blokkoló, de nagyon hasznos játékos, aki pozícióban remek és középtávoltól is magabiztos. Nowitzki milyen szép karriert futott be így.

Tizennegyedik választott: Shabazz Muhammad

Eddig csöndben van. Nem vállal sokat és nem is mutat sokat.

Tizenötödik választott: Giannis Antetokounmpo

A görög (inkább így hívom) még nem játszott.

Ez volt a top 15 értékelése. Majd lesz még egy a Summer League végén is.

Címkék: 76ers Jazz Magic Celtics Bobcats Pistons Cavaliers Bucks Wizards Blazers Suns Pelicans

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr145406033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása