Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

Az én mock draftom

2013.06.24. 21:57 | balko67 | Szólj hozzá!

Draft pick Játékos Csapat Miért?
1. Nerlens Noel Cleveland Cavaliers Nerlens Noel védekezésben és lepattanózásban is hasznos lehet egy fiatal Cavaliersnek.
2. Victor Oladipo Orlando Magic Victor Oladipo egy kiváló védő, aki nagyon atletikus is. Pont egy ilyen játékosra van szüksége a Magicnek.
3. Otto Porter Washington Wizards A Wizardsnak egy jó kiscsatár kéne, Porter pedig az egyik legjobb a a drafton.
4. Ben McLenmore Charlotte Bobcats A Bobcatsnek egy jó pontdobó kéne Kemba Walker mellé, McLenmore pedig már fiatalon is remekül dob.
5. Trey Burke Phoenix Suns A Suns, ha ledraftolja Burke-öt, akkor a legjobb tripladobót szerzi meg a drafton. 
6. Alex Len New Orleans Hornets A Hornets egy Robin Lopez szintű centerrel nem viszi majd sokra. Alex Len pedig befejezésben és védekezésben is remek.
7. C.J. McCollum Sacramento Kings A Kingsnek már van egy DeMarcus Cousins szintű centere, már csak egy minőségi kisember kell. McCollum az lehet.
8.  Michael Carter-Williams Detroit Pistons Egy remek fiatal irányító, aki közelről szinte képtelen hibázni. Ezenfelül önzetlen és jól passzol.
9. Anthony Bennett Minnesotta Timberwolves Egy erőteljes, energikus kiscsatár, erőcsatár kombó, aki remekül illeszkedne a Timberwolvesbe. Lehet hogy már hamarabb elviszik mint a kilencedik.
10. Cody Zeller Portland Trail Blazers J.J. Hickson helyére, cseréjének remek lenne egy képzet, jól védekező magasember.
11. Kelly Olynyk Philadelphia 76ers Kelly Olynyk egy használható magasember, akire a 76ersnek nagy szüksége van.
12. Shabazz Muhammad Oklahoma City Thunder Az Oklahoma City Thundernek esélye van egy használható kettest szerezni, aki erős és megtalálja az utat a gyűrűig.
13. Shane Larkin Dallas Mavericks Shane Larkin egy jó kis irányító, akit szeretne megszerezni a Mavericks, de lehet hogy ezzel a pickkel szereznek egy már több ideje játszót is (elcserélik).
14. Dennis Schroeder Utah Jazz A Jazz egy fiatal német kisemberrel lenne gazdagabb, aki tud pontokat dobni.
15.  Gorgiu Dieng Milwaukee Bucks A Bucksnak kell egy center, aki tud pontokat dobni és védekezni. Dieng az.
16. Mason Plumlee Boston Celtics A Boston Celticsnek centergondjai vannak és Plumlee az egyetemi szezon elején megállíthatatlan volt. Hátha az NBA-ben is az lesz.
17. Kentavious Caldwell-Pope Atlanta Hawks A Hawks egy jó kis dobóhátvédet kap, ha őt választja. Távolról jó dobó és nagyon atletikus.
18.  DeShaun Thomas Atlanta Hawks Egy nagyember feltehetőleg cserének. Bár ha Josh Smith eligazol nagyobb szerepet kaphat. 
19.  Dario Seric Cleveland Cavaliers Dario Saric egy jó kinti dobó, aki nagyon érti a játékot. Jól passzolna a Cavaliersbe.
20. Jamaal Franklin Chicago Bulls Jamaal Franklin egy remek adottságokkal rendelkező dobóhátvéd, de még egy kicsit éretlen.
21. Tony Mitchell Utah Jazz Fizikálisan remek, de egy kis egyetemről jött tehát statisztikái nem számítanak sokat. Ő lehet az új Damian Lillard (ő kiscsatár, de ugyanúgy névtelen egyetemről). 
22. Tim Hardaway J.R Brooklyn Nets Egy pontdobó játékos, aki megteremti magának a helyet. A Brooklynnak eljönne egy.
23. Isiah Canaan Indiana Pacers Egy jó kinti dobó, aki képes pontokat szerezni. Ez kell az Indiana támadógépezetébe.
24. Steven Adams New York Knicks A New York Knicksnek nem feltétlenül van szüksége egy centerre, de ő még csak 19 éves. Tudjuk a Knicks még a draftról is 31 éveseket választ.
25. Giannis Adetokunbo Los Angeles Clippers A fiatal görög játékos nagy tehetség lehet, de még nem bizonyított az NBA többi reménysége között.
26. Allen Crabbe Minesotta Timberwolves Egy játékos, aki Steve Novakhoz hasonló játékos lehet.
26. Rudy Gobert Denver Nuggets Egy atletikus center, aki a Nuggets centergondjait is enyhíthetné. Erre minden esélye megvan, szinte csak én raktam ilyen hátra a listán.
28. Sergey Karasev San Antonio Spurs A San Antonio Spurs szívesen draftol európai játékosokat, ráadásul Karasev kívülről jól dob, okosan játszik és még csak 19 éves lehet hamarabb elviszik.
29. Lucas Nogueira Oklahoma City Thunder Az Oklahoma Citynek kell egy center és Lucas Nogueira nem egy utolsó választás. Védekezésben jó de még van még mit tanulnia támadásban. Dehát Perkinshez képest.
30. Jeff Whitney Phoenix Suns Egy remek blokkoló és egy remek blokkoló mindig jól jön.

Te is elkészítheted a saját mock draftodat ezen az oldalon: http://br.draftpredict.production.sportstechinc.com/2013/643

jó szórakozást!

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr415376199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása