Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

Visszatérés a blogírásba: a legjobbak, akik sosem lehettek azok

2013.08.10. 14:20 | balko67 | Szólj hozzá!

Greg Oden szerződést kapott a Miami Heatnél. Még egy esély a sérülékeny magasembernek, akit mindenki a következő évtized meghatározó játékosának tartott az egyetemen. Aztán most szurkolni kell neki, hogy egészséges maradjon. Szörnyű lehet ezen végigmenni, de az adhat egy kis vigaszt, hogy nem ő az egyetlen, aki hasonlóan járt.

Ralph Sampson:

Odenhez hasonló hatalmas összetörésről én nem tudok, de egy karrier félbetörése már sajnos gyakoribb. Ralph Sampson első két évében még fantasztikus volt, ahogy mindeni elvárta tőle, de utána már csak a szezon felén, vagy azon se léphetett pályára sérülések miatt. Érdekesség, hogy első térdsérülését, ami a későbbi probléma forrása volt úgy szerezte, hogy elcsúszott a vizes padlón egy középiskolai meccsen. Ha feltörölték volna...

Brandon Roy:

Ő is remekül kezdett, a Trail Blazers vezére volt, de a sérülések meggátolták az elejétől fogva. Idén még játszott egy keveset a Minnesotában, de megsérült és ez már elég volt neki. Visszavonult. 2011 után 13-ban is. Lehet, hogy még egyszer megpróbálkozik és beéri Michael Jordant a visszavonulások számában?

És néhány még néhány név:

Tracy McGrady, Yao Ming, Steve Francis, Bill Walton. Mind elértek szép eredményket és remekül játszottak mikor egészségesek voltak. Ide lehetne sorolni Roy-t is, de azért a visszavonulások és minden más miatt különraktam. A most felsoroltak közül egyedül Bill Walton lett bajnok. Egyébként három Trail Blazers és négy Rockets játékos szerepel a listán (ha Odent is a Blazershez vesszük). Nincs szerencséjük. OdenHeat.jpg

Címkék: érdekesség átigazolások Heat Rockets Blazers

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr85454884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása