Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

Az év:

2013.04.18. 18:13 | balko67 | Szólj hozzá!

Legjobbja (játékos): LeBron James. Idén teljesen megérdemelten megnyeri negyedik MVP címét. Remek adottságait és remek játékintelligenciáját remekül kamatosítja.

Rekorddöntője (j): Stephen Curry. Ray Allen rekordját döntötte meg 272 hárompontossal csak az idei szezonban. Curry egyébként is fantasztikus szezont fut, úgyhogy ha nem sérül meg a Warriorsra szép jövő várhat.

Sérültjei (j): Sajnos ők sokan vannak. Derrick Rose, Rajon Rondo és Kobe Bryant időrendi sorrendben. 

Sérültjei (csapat): A Boston Celtics. Azzal a balszerencse hullámmal együtt is beverekedték magukat a rájátszásba keleti hetedikként. 

Alulteljesítője (j): Nehéz kérdés. Andrew Bynum nem is játszott, de talán épp ezért érdemli meg ezt a kétes díjat. Jövőre javíthat, kérdés a 76ers-ben teszi majd ezt meg.

Alultaljesítője (cs): Akinek ez kérdés nem követte idén az NBA-t. Persze hogy a Lakers. Bajnokesélyes csapattal végül a hetedik helyen zártak, ami nem rossz ahhoz képest hogy tegnapig a rájátszáshelyük is kérdéses volt.

Újjáépítője (cs): Az Orlando Magic. Idén kezdték el az újjáépítést és nagy az esély hogy már a mostani drafton elsőként válasszanak.

Pontkirálya (j): Carmelo Anthony. Kevin Durant királyságát megtörve viszonylag alacsony (persze az eddigi pontkirályok között) 28.7-es meccsenkénti pontátlaggal lett ebben a kategóriában a legjobb. 

Pontkirálya (cs): A Denver Nuggets. A gyors rohanós játékra épülő csapat meccsenként 106 pontot szórt.

Statisztikai vezetői (j): A lepattanóknál Dwight Howard nyert 12.4-el meccsenként, a gólpasszokból Rajon Rondo (a játszók közül Chris Paul) osztotta ki a legtöbbet. Rondo 11.4-et, Paul 9.7-et. Blokkokban Serge Ibaka végül megelőzte Larry Sanders-t 3-al átlagban. 

Címkék: érdekesség összefoglaló 76ers Heat Magic Bulls Thunder Lakers Celtics Knicks Bucks Warriors Clippers

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr905233571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása