Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

A 2013-as NBA Draft első köre

2013.06.28. 19:04 | balko67 | Szólj hozzá!

Draft Pick Játékos Csapat Végleges csapat Jóslat Megjegyzés
1 Anthony Bennett Cleveland Cavaliers Cleveland Cavaliers Nerlens Noel Nagy meglepetésra a Cavs a sokoldalú kiscsatár mellett döntött.
2 Victor Oladipo Orlando Magic Orlando Magic Victor Oladipo Ahogy várható volt, a Magic a remek védő köré kezd el építkezni.
3 Otto Porter Washington Wizards Washington Wizards Otto Porter Egy kockázatmentes, jó hármast választott a Wizards.
4 Cody Zeller Charlotte Bobcats Charlotte Bobcats Ben McLenmore Nagy meglepetésra a Bobcats már negyedikként elhozta Cody Zellert.
5 Alex Len Phoenix Suns Phoenix Suns Trey Burke A Suns egy jó centerrel kezd neki az újjáépítésnek.
6 Nerlens Noel New Orleans Pelicans Philadelphia 76ers Alex Len A Philadelphia 76ers elcserélte Jrue Holiday-t Nerlens Noelért.
7 Ben McLemore Sacramento Kings Sacramento Kings C.J. McCollum Ben McLemore a Kingsnél kötött ki, ami Tyreke Evans elcserélését is jelentheti.
8 Kentavious Caldwell-Pope Detroit Pistons Detroit Pistons Michael Carter-Williams Egy jó dobót szerzett dobóhátvéd posztra a Pistons.
9 Trey Burke Minnesota Timberwolves Utah Jazz Anthony Bennett A Utah Jazz megszerezte Burke-öt a 14. és a 21. pickekért cserébe.
10 C.J. McCollum Portland Trail Blazers Portland Trail Blazers Cody Zeller A Blazers valamiért még egy minőségi irányítót szerzett. Lehet majd elcserélik. 
11 Michael Carter-Williams Philadelphia 76ers  Philadelphia 76ers Kelly Olynyk Jrue Holiday pótlására megfelelő játékost találtak.
12 Steven Adams Oklahoma City Thunder Oklahoma City Thunder Shabazz Muhammad A Thunder egy jó centert szerzett Kendrick Perkins helyére.
13 Kelly Olynyk Dallas Mavericks Boston Celtics Shane Larkin A Boston Celtics megszerezte Olynykot néhány draft pickért.
14 Shabazz Muhammad Utah Jazz Minnesota Timberwolves Dennis Schroeder Muhammad a Trey Burke csere miatt Minnesotába kerül.
15 Giannis Antetokounmpo Milwaukee Bucks Milwaukee Bucks Gorgiu Dieng A draft legfiatalabb játékosa Milwaukee-ban próbálkozhat jövőre.
16 Lucas Nogueira Boston Celtics Atlanta Hawks (A Mavericksből) Mason Plumlee Noguiera végül az Atlanta Hawkshoz került.
17 Dennis Schroeder Atlanta Hawks Atlanta Hawks Kentavious Caldwell-Pope A fiatal gambiai-német irányítót a Hawks választotta ki a távozó Jeff Teague helyére.
18 Shane Larkin Atlanta Hawks Dallas Mavericks DeShaun Thomas Az ő cseréje ügyében lett Nogueira sólyom. 
19 Sergey Karasev Cleveland Cavaliers Cleveland Cavaliers Dario Saric, de ő visszalépett ezért Sergey Karasev Az orosz játékos jól dob kívülről és védekezni is tud, a Cleveland leggyengébb posztján.
20 Tony Snell Chicago Bulls Chicago Bulls Jamaal Franklin A Bulls a tripladobást akarja fejleszteni vele.
21 Gorgiu Dieng Utah Jazz Minnesota Timberwolves Tony Mitchell Ő is Burke ellenértékeként megy a farkasokhoz.
22 Mason Plumlee Brooklyn Nets Brooklyn Nets Tim Hardaway Jr. A Nets Brook Lopez posztjára hozta Plumlee-t.
23 Solomon Hill Indiana Pacers Indiana Pacers Isiah Canaan Egy brusztolós kiscsatárt vitt el a Pacers.
24 Tim Hardaway Jr. New York Knicks New York Knicks Steven Adams J.R. Smith helyére egy másik dobó érkezik a személyében.
25 Reggie Bullock Los Angeles Clippers Los Angeles Clippers Giannis Antetokounmpo Egy jó kinti dobó jött kettes posztra a Clippersbe.
26 Andre Robertson Minnesota Timberwolves Oklahoma City Thunder Allen Crabbe Andre Robertsont a Timberwolves Archie Goodwinra cserélte.
27 Rudy Gobert Denver Nuggets Utah Jazz Rudy Gobert Egy második körös erőcsatárért Gobert is a Jazzbe szerződött. 
28 Livio Charles-Jones San Antonio Spurs San Antonio Spurs Karasev, de a draft előtt Muhammado Jaitehre változtattam Egy kiscsatár, erőcsatár kombó, aki még lehet kicsit gyenge az NBA-hez.
29 Archie Goodwin Oklahoma City Thunder Phoenix Suns (a Warriorsból) Lucas Nogueira Archie Goodwin egy gyűrűt támadó, jól védekező játékos.
30 Nemanja Nedović Phoenix Suns Golden State Warriors Jeff Whitney Ez volt az utolsó draft pick, amit David Stern jelentett be.

A Drafton David Sternt és kollégáit is fújolták, de a komisszár csak nevetett és intett, hogy hangosabban, vagy mikor nem csinálták szólt, hogy most fújolni kellene... Egyszóval jól érezte magát. A harmincadik választott után bejött az első játékos, akit David Stern jelentett be: Hakeem Olajuwon, az 1984-es draft első választottja. Ugyanabban az öltönyben, amelyet akkor viselt, mikor kiválasztották. Ez volt tehát Stern utolsó draftja, de még marad február elsejéig. Pont a munkába állásának harmincadik évfordulóján köszönünk el tőle.Stern.jpg

Itt a bejegyzés látható megjegyzésekkel: http://index.hu/index2/?blogpreview=http://nbaelemzes.blog.hu/2013/06/28/a_2013-as_nba_draft_elso_kore

Címkék: történelem összefoglaló 76ers átigazolások tippelés Jazz Magic Bulls Spurs Thunder Celtics Bobcats Knicks Nets Pistons Nuggets Pacers Hornets Újoncok Raptors Cavaliers Bucks Hawks Wizards Mavericks Timberwolves Blazers Warriors Clippers Suns Kings Pelicans

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr95382386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása