Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

A legjobb Timberwolves kezdőcsapatok

2013.07.04. 20:23 | balko67 | Szólj hozzá!

A Timberwolves történetének egyik legjobb kezdőötöse jött össze jövőre. Névszerint egy Ricky Rubio, Kevin Martin, Dante Cunningham, Kevin Love, Nikola Peković ötös. Bár a montenegrói center helye még nem biztos. Egyenlőre még szabadügynök. Milyen minnesotai kezdőcsapatok voltak eddig ilyen jók? Ezek:

2003-04:

A csapat az 1989-90-es szezonban debütált. Ezt követően volt egy ígéretes Garnett, Marbury párosuk, de Marbury-t elengedték, így ismét jöhetett az újraépítés. Garnett viszont maradt és így köré épült a következő generáció. Az említett évben (2003-04) konferenciadöntőig jutottak. Ebben a felállásban: Sam Cassell, Trenton Hassell, Latrell Sprewell, Kevin Garnett, Rasho Nesterović. A dobóhátvéd poszt mindig bűn gyenge volt Minnesotában. Lehet, hogy Kevin Martin lesz a klub történetének legjobb kettese.

És ennyi a mostanival egy lapon említhető csapatok száma. Nem egy nagy csapat a Timberwolves, de ha jövőre egészségesek lesznek a sztárok, akkor egy jó szereplést már most beírhatunk. Az all-time Timberwolves csapat így állna fel: Sam Cassell, Trenton Hassell, Wally Szczerbiak, Kevin Garnett, Al Jefferson.

Apropó Jefferson. Néhány perccel ezelőtt bejelentették, hogy Al Jefferson a Bobcats centere lesz. Ha már így rá vagyunk hangolódva a kezdőcsapatozásra, akkor nézzük meg hogy fog kinézni jövőre a Bobcats. Kemba Walker, Gerald Henderson, Michael Kidd-Gilchrist, Josh McRoberts, Al Jefferson. Az biztos, hogy a tavalyinál jobbak lesznek idén. A rájátszásról viszont lemaradnak. Vagy mégsem? Kidd-Gilchrist ha feljavul, akkor már egy jó kis hármasuk lesz, ráadásul Gerald Henderson remek pontszerző. De eddig csak egy csapat tudta beverekedni magát a rájátszásba, miután az előző idényben kevesebb mint 20 meccset nyert. Az akkor egy nyáron Kevin Martint és Carmelo Anthony-t is megszerző 2002-03-as Denver Nuggets. Igaz a Bobcats 21 győzelmet ért el a legutóbbi szezonban, de ehhez is legalább akkora bravúr kell. És jobb csapat.Twolves.png  

Címkék: történelem érdekesség átigazolások Bobcats álomcsapatok Timberwolves

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr645391421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása