Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

Az én Playoff jóslatom

2013.04.22. 19:09 | balko67 | Szólj hozzá!

Két nap alatt sem tudtam rájönni, hogy lehet egy normális playoff fát csinálni, ezért egyenként írom le mindegyiket. 

Keleti Konferencia:

Heat - Bucks 4-0

Egy sima kiütéssel lépnek tovább a Bucks-on a keleti elsők.Egy jó centerrel lehetne esélye a Milwaukee-nak, de egy ilyen hiányában az egy győzelem is csoda lenne tőlük.

Knicks - Celtics 4-0

Ez a Celtics nem fog majd tudni meccset fogni Carmelo Anthony-ék ellen. Főleg ha a triplák is beesnek majd a New York-nak.

Pacers - Hawks 4-2

At Indiana Pacers és az Atlanta Hawks párharca izgalmas lehet. Paul George és Josh Smith lehet a döntő tényező. Na meg a védekezés.

Bulls - Nets 3-4

Hetedik meccsen a Nets jut majd tovább. A csapat egészségesebb is és Deron Williams is elkezdett jól játszani. A Bulls magasemberei, ha megfelelő védekezést kapnak sima négy-egy, négy-nulla is lehet a dolog vége.

Heat - Nets 4-1

A Nets egész szezonban gyengén teljesített a nagycsapatok ellen és miért pont a címvédő ellen szakadna meg ez a sorozat. Talán jövőre jobban megy majd a Brooklyn-nak.

Knicks - Pacers 3-4

Ha a hárompontosok nem mennek be, akkor a New York nem sok vizet tud zavarni. Márpedig a Pacers-ben vannak annyira jó védekező kisemberek, akik hatékonyan tudják gátolni ezt. Melo jó játéka mellett J.R. Smith ezúttal buta dobásokkal inkább hátráltatni fogja csapatát.

Heat - Pacers 4-2

A Pacers formája már nem olyan átütő és még úgy sem nyernek majd, hogy a szezonban pozitív mérleget értek el a jó keleti csapatok ellen. Egyszóval a Heat lesz kelet bajnoka idén is.

Nyugati Konferencia:

Thunder - Rockets 4-0

A Thunder Kevin Durant segítségével megveri majd James Harden csapatát. Egyszerűen jobb játékosokból áll az Oklahoma City.

Spurs - Lakers 4-2

A Spurs a Kobe Bryant nélkül felálló Lakers ellen hozza majd a párharcot. A Howard, Gasol duó azért összehoz majd két becsületgyőzelmet. 

Nuggets - Warriors 3-4

Még David Lee kiesése előtt tippeltem a Warriors-ra. Lee nélkül elég kevés sanszuk van, de egy remek Curry-vel még így is meglehet a győzelem. A Nuggets-ben nincs vezéregyéniség. Az első meccset is Andre Miller hiperextra 28 pontjának és győzteskosarának köszönhetően nyerték meg. Kéne ide Gallinari (aki ugye sérült).    

Clippers - Grizzlies 4-1

Meglepő mi? A Clippers cserepadja erős, a Grizzlies-é nem. A Grizzlies védelme erős, a Clippers-é nem. Ezek alapján szoros párharcra számíthatnánk, de a Clippers irányítója Chris Paul jelelenti majd a különbséget. Ami még a Grizzlies magasemberei ellen is bőven elégnek bizonyul majd.

Thunder - Clippers 3-4

Ez már azért mégis tulzás lehet, de bevallom előre lejátszottam otthon a benti palánkomra a meccset és ott a Clippers jött ki győztesen egy Jamal Crawford győztes triplával. Itt is legalább ennyire izgalmas párharcban az új erőre kapó veteránok által repített Clips kiveri majd a Thunder-t.

Spurs - Warriors 4-1

A San Antonio Spurs nem annyira jól zárta az idényt, de a Golden State Warriors ellen -pláne ha az az David Lee nélküli- toronymagas esélyesek. De nem lesz söprés.

Spurs - Clippers 4-2

A döntőbe azért nem vitorláznak el a piros los angelesiek. A Spurs-ben a nagy hármas utolsó futása egy bajnoki döntő lesz.

Döntő:

Heat - Spurs 4-3

A saját magam által lejátszott ligában a Spurs lett a bajnok, de azért a Spurs-t megjelölni győztesként nagy ballépés lett volna. A 4-3 meg egy bajnoki döntőnél inkább remény mint realitás. 

 

Címkék: tabella tippelés Heat Bulls Spurs Thunder Lakers Celtics Knicks Nets Nuggets Rockets Pacers Bucks Hawks Grizzlies Warriors Clippers

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr965241685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása