Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

Csoportvégeredmény tippelés: Központi Csoport

2012.09.08. 13:43 | balko67 | Szólj hozzá!

Központi Csoport:

Chicago Bulls:

A Bullsnak nagyon nagy szüksége lenne jövőre egy egészséges Derrick Rose-ra. A csapat vezére az idény nagy részét kihagyta sérülés miatt, de a Chicago még így is alapszakaszelső lett keleten. Más kérdés, hogy ugyan Rose visszatért a rájátszásra, de ott Joakim Noah-val egyetemben megint lesérült. A következő szezonra bíztatóak az előjelek, meglátjuk ez a Playoff-ban mire lesz elég.

győzelem/vereség mutató: 59-23

Cleveland Cavaliers:

Nagyon ígéretes a Cleveland csapata. A tavaly az év újoncának választott Kyle Irving mellől ugyan távozott Antawn Jamison, de a Draftről Dion Waiters és Tyler Zeller érkezett. Jelentős erősítés ezen kívül nem történt. Nem valószínű, hogy összejön a rájátszás, de elképzelhetőnek tartom. 

győzelem/vereség mutató: 37-45

Detroit Pistons:

A csapat megtartotta ugyan Rodney Stuckey-t és megszerezte Corey Maggette-t, de nem a bajnoki címért lesznek harcban az biztos. A rájátszás óriási bravúr lenne ettől a játékoskerettől. Greg Monroe viszont gyorsan fejlődik és a tavaly Draftolt igéretes Brandon Knight is jól játszott. A Pistons ígyis a mezőny hátsó felében lesz majd.

győzelem/vereség mutató: 21-61

Indiana Pacers:

A Pacers éppen a második fénykorába érhet ebben az évben. Roy Hibbert hiába fiatal remekül játszott, Paul George tavaly futott be igazán és Danny Granger a csapat legsokoldalúbb játékosa. Mellettük irányító poszton a szintén jól játszó George Hill, és az erőcsatárként parádézó David West. Legutóbb jó helyen zártak az alapszakaszban, de szerintem idén a rájátszásban is ki fog jönni nekik a lépés. 

 győzelem/vereség mutató: 53-29

Milwaukee Bucks:

Az előző szezonban éppencsak lemaradtak a rájátszásről. Idén minden körülmény adott az esetleges sikeres szerepléshez. Ersan Ilyasova hatalmasat fejlődött és Monta Ellis-el és Brandon Jenning-el karöltve vezetheti a csapatot. Nem érkezett jelentős erősítés. A Délkeleti Csoport gyengülése miatt meg lehet a Playoff szereplés. 

győzelem/vereség mutató: 46-36

Címkék: tippelés Bulls Pistons Pacers Cavaliers Bucks

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr584762837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása