Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

Jazz vagy Lakers Kobe sérülése után

2013.04.13. 20:00 | balko67 | Szólj hozzá!

Kobe Bryant megsérült és nemhogy ezt a szezont, hanem a következő nagyrészét is kihagyja. A Warriors elleni meccsen rálépett Harrison Barnes lábára (persze nem szándékosan és ebből ő jött ki rosszabbul. Lehet hogy soha nem fogjuk már azt a Kobe-t látni, aki idén és a többi szezonjában volt. Szerződése 2013 július 1-ig szól. Megtartják-e? Valószínüleg meg. Az idei MVP szavazásra a twitteren kerül sor, ahol Bryant neve merülhet föl a legtöbbször, tehát jelentős esélye van a címre. A twitteres szavazás egy nagy ballépés szerintem. A pénzügyi résznek jót tesz, mert eleve a díjat is a KIA szponzorálja, de szakmai szempontból nem lehet Bryant az MVP. Nem azért mert rossz volt, azért mert sokan voltak jobbak nála. A sérülésről ennyit, de még magát nem láttuk úgyhogy itt van mind a három ütközése azon a meccsen. Természetesen az utolsó a legkomolyabb :

A Lakers playoffba jutására jelentős esély van. Van egy Dwight Howard-juk, egy Pau Gasol-juk, egy Steve Nash-jük. Ez még mindig egy bajnokesélyes csapat. Kérdés fel tudnak-e rázódni vezérük elvesztése után. Nézzük mi vár rájuk és a Jazz-re:

Csapat: Hátralévő Meccsek
Lakers Spurs, otthon Rockets, otthon
Jazz: Timberwolves, idegenben Grizzlies, idegenben

Hááát... A Lakers meccsei nagyon nehezek, de a Jazz egy meccses lemaradásban van, tehát ha csak a Timberwolves verik meg és a Lakers mindkét meccsen kikap, akkor egyenlítenek. Ám egyenlőség esetén a Jazz áll előrébb. A Spursnek érdeke megverni a Lakers-t, a Timberwolves és a Grizzies viszont már szinte tét nélkül játszhat (a Grizzlies a Clippers eredményeitől függően). Ezek a meccsek az alapszakasz legfontosabb mérkőzései lesznek. Azt mondom a Lakers lesz a nyolcadik. Minden a vasárnapi Spurs elleni párharcon múlhat. Nem lesz semmi. Addig a Lakers szurkolóknak a letargia ellen a legutóbbi Shaqtin' a Fool-t ajánlom. Meg a régebbieket.laluta.jpg

Címkék: tabella érdekesség eredmények Jazz Lakers

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr905221355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása