Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

A New Orleans Pelicans jövőre

2013.07.02. 20:07 | balko67 | Szólj hozzá!

A Pelicans megszerezte Jrue Holiday-t és ajánlatot tettek Tyreke Evansért. Ezzel a ponterős hátvédpárossal és Anthony Davisszel, akár a rájátszás is összejöhet. Ha sikerül egy hasznos centert találniuk, cserélniük, akkor biztosan jók lesznek jövőre. Lehet, hogy Greivis Vasquez, vagy Austin Rivers elcserélése hozza majd meg a várva várt magasembert. Pontosan ki is lenne jó nekik? Al Jefferson. Nyugat túl erős lenne egy hosszú menetelésre, de ha mondjuk a Spursben már Duncan nem lenne az igazi (erre elég kevés esély van), a Thundert ismét sérülések gyötrik, vagy James Harden hiánya, a Grizzlies nem muzsikál majd jól az új edzővel és a gyengülő kerettel. Ezen felül megjött a Warriors, a Rockets (pláne ha Howardot is megszerzik), a Clippers, a Nuggets és így tovább. Keleten viszont szerintem csak annyi lesz a változás, hogy a Bucks helyett ezúttal a Wizards kerül be a rájátszásba.

Végül pedig a Toronto Raptors elcserélte Andrea Bargnanit a New York Knickshez, ahonnan Steve Novak, Marcus Camby  és egy 2016-os első és második körös draftjog érkezett. A Knicks ezzel megint egy ritkán egészséges, nagy fizetésű erőcsatárt vett. Igaz hogy Bargnani, ha jól van remekül tud dobni. Marcus Camby-t a Raptors draftolta és azt kapta tőle, amit várt. Egy kiválóan blokkoló, jól lepattanózó magasembert, aki támadásban erősen közepes. Tavaly már alig játszott a következő szezonban már 40 éves Camby. Jöttek a sérülések. Stílusos lenne a Raptorsban kezdeni és befejezni pályafutását. Igaz közben hét csapatnál is megfordult és legtöbbet a Nuggetsben húzta le. Steve Novak egy remek tripladobó. Ennyi. Nagyon máshoz nem ért, igaz ezzel is ment eddig valamire, de azért nem sok haszna lesz Torontóban. Viszont a két draft pick már jelenthet valamit. Pelicans.jpg  

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr865388170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása