Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

Szabadon igazolható játékosok nyáron

2013.06.23. 17:04 | balko67 | Szólj hozzá!

Ezek a játékosok maguk döntik el, hogy melyik ajánlatot akarják elfogadni, mert előtte a csapatuk nem kínált nekik új szerződést, vagy elbocsátották őket. Nézzük ebben a kategóriában kik a legnagyobb nevek és hova mehetnének.

Dwight Howard

Howard lehet marad a Lakersnél. Ennek ellenére sok csapat fog harcba szállni érte. Centergondokkal küzd a: Celtics, a 76ers, a Bucks, a Bobcats, a Mavericks és még sorolhatnánk. Mivel nincs csapata és nem valószínű, hogy belemegy egy sign and trade-be nem lehet elcserélni. A sign and trade-ben a játékost előbb leszerződtetik, majd elcserélik. Reális állomáshely lehet egy bajnoki címre ácsingózó Howardnak a Mavericks. A Houston is elképzelhető lenne számára. Milyen jó csapat lenne a Rockets vele. A Bucks is a konferencia egyik legjobbja lehetne, de onnan meg lehet hogy elmegy Monta Ellis, sőt Brandon Jenning is.

Chris Paul 

Chris Paul egy egész klubot tud megváltoztatni. Sok csapat verseng érte, de a Clippers mindent megpróbál majd, hogy megtartsa. A Houstonba érdekes lenne, a Mavericksnek nagyon nagy szüksége van rá, mint minőségi irányító, a Hawks egy nagy sztárra spórolva engedte el Josh Smith-t. Akármelyik csapat viszi el fényes jövő előtt áll.

Josh Smith

Josh Smith egy remek játékos, aki középtávolról és a festékből is veszélyes. A Hawks szeretné megtartani, de nagy valószínűséggel távozik. Én személy szerint a Philadelphia 76ersben képzelném el. A szokásos Houston, Dallas és a többiek őt is megpróbálják megszerezni. Nem hiszem, hogy Nowitzki helyett szerződtetné majd a Mavericks, ezért inkább a rakétáknál lenne jó helye. 

Andrew Bynum

Nem tudom melyik csapat fogja bevállalni azt, hogy egy kiváló fiatal játékost szerződtessen, aki csak néha néha egészséges, ráadásul ha nem az akkor megsérül bowlingozás közben, flamencózik stb. Talán a Charlotte Bobcats bevállalná.

David  West

Szerintem mindenképp marad a Pacersben. Ennyi.

Al Jefferson

Őt is rengeteg csapat próbálja elvinni, mint Howardot. a szokásos Atlanta, Dallas, Houston trió mellé ide még beszáll a Washington Wizards és a New Orleans Pelicans. A két utóbbi playoff csapat lehetne vele. 

Manu Ginobili

Ő is marad. Ginobili nem fejezi majd be a pályafutását máshol csak a San Antonióban.

Andre Igoudala

Andre Igoudala egy jó védő, aki kell a Nuggetsbe. A Hawksnak is kell egy jó dobóhátvéd, hogy a Jazzről már ne is beszéljünk. A Utah egy élcsapat lenne, ha sikerülne megtartani Paul Millsappet, Al Jeffersont és megszerezni Andre Igoudalát. Erre azonban nagyon kevés az esély. Főleg hogy lehet Igoudala is szívesebben maradna Denverben.

Paul Millsapp

A másik Jazzt nagy valószínűség szerint elhagyó magasember jó lehetne Josh Smith helyére Atlantába. Vagy ha Smith marad, akkor szóba jöhet a Dallas, Houston csapat, de a Mavericksnek ugye van egy Nowitzki-ja, aki mondjuk már nem a régi de akkor is. 

Monta Ellis

Monta Ellis nem lenne rossz Dallasba. Képes sok pontot szerezni, de a védekezésével még lehetne mit kezdeni. Mindenképpen szüksége van egy pontdobára a Mavericksek és Ellis a jobbak közé tartozik.

Ez csak egy ízelítő volt a nyár eseményeiből. Nemsokára draft, amivel holnap részletesen foglalkozok.

Címkék: átigazolások Jazz Lakers Bobcats Nuggets Rockets Pacers Hornets Bucks Hawks Wizards Mavericks Clippers Pelicans

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr775374438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása