Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

Csoportvégeredmény tippelés: Csendes-óceáni Csoport

2012.09.12. 20:19 | balko67 | Szólj hozzá!

Csendes-óceáni csoport:

Golden State Warriors:

A Warriors a következő idényben fiatal csapattal próbál a rájátszásba jutni. Harrison Barnes a csapat nagy igérete, akit idén Draftoltak. Mellé jön még a jól dobó irányító Steph Curry, a remekül lepattanózó David Lee és a csapat új sztárja Andrew Bogut. Szerintem a sok jó játékos ellenére sem fog összejönni a Playoff-ba jutás.

győzelem/vereség mutató: 35-47

Los Angeles Clippers:

A Los Angeles Clippers kihasználta, hogy eddig bőven a fizetési sapka alatt mozgott. Tavaly Chris Paul volt a legjelentősebb igazolás idén talán Jamal Crawford. A csapat ilyen kerettel még sokáig juthat.

győzelem/vereség mutató: 56-26

Los Angeles Lakers:

A Lakers igazi nagybevásárlást tartott a nyáron. A Dwight Howard csere folyamán megszerezték Dwight Howardot, a Phoenix Suns-tól jött Steve Nash és megtartották Kobe Bryant-et és Pau Gasolt. Mindenképpen a bajnoki cím egyik fő várományosai lettek. Idén nem akarnak úgy járni mint 2004-ben, akor ugyanis a négy legendával(Shaquille O'Neal,Karl Malone,Kobe Bryant,Gary Payton) felálló Lakers kikapott a gyengébb Detriot Pistons csapatától. Kiderül ez a négy sztár mire lesz képes 2012-2013-ban.

győzelem/vereség mutató: 62-20

Phoenix Suns:

A Csapatot ősidők óta szolgáló Steve Nash nélkül nem sok esélye van a Suns csapatának rájátszásba jutni. Igaz érkezett a helyére Luis Scola és Jermaine O'Neal. A Nash-hez hasonlóan sokat passzoló Kendall Marshall-t Draftolták. Sok közepes játékos mellett nincs igazi vezére a csapatnak ezért a Suns szurkolói a sok kicsi sokra megy mondásra hagytkozhatnak. A csapat szerintem csak a mezőny vége felé fog végezni.

győzelem/vereség mutató: 33-49

Sacramento Kings:

A Kings jó irányban halad az eredményes csapat építése felé. Sok jó fiatal játékosuk van elég csak Tyreke Evans vagy DeMarcus Cousins nevét említeni. Nem áll nagy nevekből a csapat, de akár még a rájátszó helyekért is harcban lehetnek.

 győzelem/vereség mutató: 37-45

 

 

Címkék: tippelés Lakers Warriors Clippers Suns Kings

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr724773284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása