Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

Van ilyen?! Russell Westbrook megsérült

2013.04.27. 17:41 | balko67 | Szólj hozzá!

Legalább május elejéig nem tér majd vissza a Thunder irányítója, akinek ezek lesznek az első meccsek, amiket kihagy. Most jött el Kevin Durant ideje. Megmutathatja, hogy mit tud ha egyedül vezeti a csapatot. Westbrook pótlására Reggie Jackson és Derek Fisher érkezhet, ami édeskevés lehet. A Rockets az előző meccsen így is megszorongatta az Oklahoma City-t, Westbrook nélkül akár meg is verheti. Ha Westbrook sérülése komoly, akkor nagy valószínűség szerint kiesnek a Los Angeles Clippers ellen. A Playoff fám tehát megérezte a lehetetlent. Russell Westbrook sérülését. Durant 40 pont feletti meccseket fog hozni? Kevin Martin és Serge Ibaka feljavul Westbrook volt szintjére? Lehet, de nem valószínű. Mindegyiket meg tudja csinálni mind Durant, mind Ibaka, mind Martin, de irányítóposzton nagy űr támadt, ami Chris Paul ellen semmit sem fog érni. A véleményedet a Thunder döntős esélyeiről a blog facebook oldalán a https://www.facebook.com/NBAelemzes oldalon fejtheted ki.okcthunder.gif

A nap meccsein a Knicks megverte a Celtics-et, a Warriors átvette a vezetést a Denver Nuggets ellen (a bracketem megint nem hazudott), a Spurs pedig a Knicks-hez hasonlóan 3-0-ra vezet csak ők éppen a Lakers ellen. Holnap harmadik meccsek elemzése.

Címkék: érdekesség tippelés Thunder

A bejegyzés trackback címe:

https://nbaelemzes.blog.hu/api/trackback/id/tr55249815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása