Naptár

2012
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

A Miami Heat tavalyi szezonjának Top 10 jelenete

2012.09.09. 13:17 | balko67 | Szólj hozzá!

Címkék: videó Heat Top 10

Csoportvégeredmény tippelés: Délkeleti Csoport

2012.09.09. 13:07 | balko67 | Szólj hozzá!

Délkeleti Csoport:

Atlanta Hawks:

Az Atlanta Hawks háza táján nagy volt a mozgás ezen a nyáron. Joe Johnson távozott, Josh Smith lett a csapat vezére. A csapat tavaly a rájátszás első körében kikapott a Boston Celtics csapatától 7 meccsen. Nem valószínű, hogy bejutnak idén a Playoffba, pedig a csapat nagyjából egybenmaradt. Johnson távozásával sokat gyengültek.

győzelem/vereség mutató: 32-50

Charlotte Bobcats:

A csapat a 2011-12-es szezonban mélyebbre nem is süllyedhetett volna. A Bobcats az NBA valaha volt leggyengébb csapataként zárt és nem valószínú, hogy sokat tudnának javítani a mérlegükön. Corey Maggette-t ugyan elcserélték Ben Gordonra, de ez nem egy jelentős erősítés. A technikás Kemba Walker a tavalyi Draftról, Michael Kidd-Gilchrist az ideiről érkezett. Ennek elenére hátulra várom a csapatot.

győzelem/vereség mutató: 19-63

Miami Heat:

A tavalyi bajnok idén is jó esélyekkel pályázik a győzelemre. Dobóhátvéd posztra a 37 éves Ray Allen érkezett, LeBron James pedig állandósította MVP formáját, Dwayne Wade hullámzó volt egész szezonban, Chris Bosh-nak  sem mindig ment a játék. Ettől függetlenül a hasznos kiegészítőemberekkel a döntőben az Oklahoma City Thundert legyőzve diadalmaskodtak. Egy döntőre idén is jók lehetnek.

győzelem/vereség mutató: 64-18

Orlando Magic:

Dwight Howard elvesztésével sokat gyengült a csapat. A helyette és Jason Richardson helyett érkezett Arron Afflalo és Al Harrington valószínüleg nem fogja megváltani a világot. A csapat legnagyobb sztárja így Hedo Türkoglu lett. Nem hiszem, hogy Playoff csapat lesz a Magicből.

győzelem/vereség mutató: 30-52

Washington Wizards:

A Wizards jó szemmel választott a Drafton, ugyanis Bradley Beal a csapat hiányposztjára érkezett. Minden posztra van így egy jó játékosuk. A szurkolók ezzel a kerettel a csapatot a rájátszásba várják, és szerintem nem is kell majd csalódniuk. Tudom, hogy hatalmas fejlődés lenne a tavalyi rossz szerepléshez képest, de képesek lehetnek rá. A New York Knicks-el és a Milwaukee Bucks-al lehetnek nagy versenyben a Playoff helyekért.

győzelem/vereség mutató: 44-38

Címkék: tippelés Heat Magic Bobcats Hawks Wizards

Tegnapi események:

2012.09.08. 13:56 | balko67 | Szólj hozzá!

A Houston Rockets az irányító Scott Machado-t szerződtette, míg a Miami Heat megszerezte a center Mickell Gladness-t és az erőcsatár Jarvis Varnado-t.

Címkék: átigazolások

A Chicago Bulls tavalyi szezonjának Top 10 jelenete

2012.09.08. 13:49 | balko67 | Szólj hozzá!

Címkék: videó Bulls Top 10

Csoportvégeredmény tippelés: Központi Csoport

2012.09.08. 13:43 | balko67 | Szólj hozzá!

Központi Csoport:

Chicago Bulls:

A Bullsnak nagyon nagy szüksége lenne jövőre egy egészséges Derrick Rose-ra. A csapat vezére az idény nagy részét kihagyta sérülés miatt, de a Chicago még így is alapszakaszelső lett keleten. Más kérdés, hogy ugyan Rose visszatért a rájátszásra, de ott Joakim Noah-val egyetemben megint lesérült. A következő szezonra bíztatóak az előjelek, meglátjuk ez a Playoff-ban mire lesz elég.

győzelem/vereség mutató: 59-23

Cleveland Cavaliers:

Nagyon ígéretes a Cleveland csapata. A tavaly az év újoncának választott Kyle Irving mellől ugyan távozott Antawn Jamison, de a Draftről Dion Waiters és Tyler Zeller érkezett. Jelentős erősítés ezen kívül nem történt. Nem valószínű, hogy összejön a rájátszás, de elképzelhetőnek tartom. 

győzelem/vereség mutató: 37-45

Detroit Pistons:

A csapat megtartotta ugyan Rodney Stuckey-t és megszerezte Corey Maggette-t, de nem a bajnoki címért lesznek harcban az biztos. A rájátszás óriási bravúr lenne ettől a játékoskerettől. Greg Monroe viszont gyorsan fejlődik és a tavaly Draftolt igéretes Brandon Knight is jól játszott. A Pistons ígyis a mezőny hátsó felében lesz majd.

győzelem/vereség mutató: 21-61

Indiana Pacers:

A Pacers éppen a második fénykorába érhet ebben az évben. Roy Hibbert hiába fiatal remekül játszott, Paul George tavaly futott be igazán és Danny Granger a csapat legsokoldalúbb játékosa. Mellettük irányító poszton a szintén jól játszó George Hill, és az erőcsatárként parádézó David West. Legutóbb jó helyen zártak az alapszakaszban, de szerintem idén a rájátszásban is ki fog jönni nekik a lépés. 

 győzelem/vereség mutató: 53-29

Milwaukee Bucks:

Az előző szezonban éppencsak lemaradtak a rájátszásről. Idén minden körülmény adott az esetleges sikeres szerepléshez. Ersan Ilyasova hatalmasat fejlődött és Monta Ellis-el és Brandon Jenning-el karöltve vezetheti a csapatot. Nem érkezett jelentős erősítés. A Délkeleti Csoport gyengülése miatt meg lehet a Playoff szereplés. 

győzelem/vereség mutató: 46-36

Címkék: tippelés Bulls Pistons Pacers Cavaliers Bucks

A Nets utolsó New Jersey-i szezonjának Top 10 jelenete

2012.09.07. 20:08 | balko67 | Szólj hozzá!

Címkék: videó Top 10 Nets

Csoportvégeredmény tippelés: Atlanti Csoport

2012.09.07. 20:06 | balko67 | Szólj hozzá!

Atlanti Csoport:

Boston Celtics:

Az a nagy probléma már Celtics-el, hogy öregednek a játékosai. A tavaly még remek, de már a visszavonulásra is gondoló  36 éves Kevin Garnett és az NBA szezon kezdetekor már 35 éves "az igazság" becenevű, a csúcson már túl lévő Paul Pierce. Viszont a fiatal Rajon Rondo átveheti csapata irányítását, ha folytatja tavalyi formáját. A rájátszásra még biztos jók lehetnek, de a tavalyihoz hasonló sikereket szerintem már nem fognak elérni.

győzelem/vereség mutató: 47-35

Brooklyn Nets:

A névváltás mellett új játékosok is érkeztek a csapathoz. Az eddig New Jersey Nets néven tevékenykedő alakulatra nagy teher hárul. A tavalyi rossz szereplés után újraszerződtették az NBA egyik sztárjának számító Deron Williamst, a hasznos Gerald Wallace-t és megszerezték a Hawks-ból Joe Johnsont. Ezek után mindenki joggal várhat tőlük Playoff szereplést. Szerintem ők lesznek az Atlant Csoport bajnokai.

győzelem/vereség mutató: 51-21

New York Knicks:

Az előző szezonban sokáig úgy nézett ki, hogy a két sztárral(Amar'e Stoudemire,Carmelo Anthony) és az év védekező játékosával(Tyson Chandler) még a rájátszás sem jön össze nekik. Mike D'Antoni edző irányítása alatt csak akkor ment igazán a csapatnak mikor az újonc, hirtelen agyonsztárolt Jeremy Lin játszott. Aztán D'Antoni kirugását követően Mike Woodson-nal megindult a szekér és bebiztosították a Keleti Konferencia 7. helyet maguknak(az első 8 jut be a rájátszásba konferenciánként). Az Playoffban már az első körben szembetalálták magukat a későbbi bajnok Miami-val. Anthony remek teljesítményének köszönhetően fogtak egy meccset, de a Miami 4-1-el jutott tovább.

győzelem/vereség mutató: 39-43

Philadelphia 76ers:

A Sixers az elmúlt idényben nagy meglepetésre az első körben az alapszakaszelső Bulls kiverve csak a második körben kapott ki 7 meccsen a Boston Celtics csapatától. A Dwight Howard cserében eddigi legjobbjukat André Igoudalát Denverbe küldték, Jason Richardson, Andrew Bynum és egy pár tehetséges fiatal érkezett. Idén szerintem nagyobb a Philadelphia esélye a rájátszásba kerülésre mint tavaly. A csapat véleményem szerint maximum a Playoff második körébe kerülhet.

 győzelem/vereség mutató: 46-36

Toronto Raptors:

A Raptors éppen az újáépítésnél tart. José Calderón és Andrea Bargnani, vagyis egy spanyol és egy olasz játékos az együttes két frontembere. A Drafton Terrence Ross-t és Quincy Acy-t választották. Reményeik szerint ők négyen a tavalyi választott Jonas Valančiūnas-al kiegészülve rájátsásba vihetik a csapatot. Szerintem erre egy évet még biztosan várni kell.

győzelem/vereség mutató: 29-53

Címkék: 76ers tippelés Celtics Knicks Nets Raptors

NBA kvíz

2012.09.07. 19:07 | balko67 | Szólj hozzá!

Címkék: kvíz

A New Orleans Hornets tavalyi szezonjának Top 10 jelenete

2012.09.06. 18:40 | balko67 | Szólj hozzá!

Címkék: videó Top 10 Hornets

Tegnapi események:

2012.09.06. 18:35 | balko67 | Szólj hozzá!

A San Antonio Spurs Scott Laydent nevezte ki ügyvezető igazgató helyettesnek.

Címkék: átigazolások

süti beállítások módosítása