Naptár

2012
<<  >>
jan feb már ápr
máj jún júl aug
sze okt nov dec

Kategóriák

A másik blogom:

Facebook oldal

Feedek

Bejegyzések

A Sacramento Kings szezonjának Top 10 jelenete

2012.09.23. 19:57 | balko67 | Szólj hozzá!

Címkék: videó Top 10 Kings

A Sacramento Kings álomcsapata

2012.09.23. 19:53 | balko67 | Szólj hozzá!

Irányítók:

Spudd Webb, aki még a 170 centit sem érte el, mégis megnyerte a zsákolóversenyt. Remekül látott a pályán és a dobásai is rendben voltak.

Mike Bibby, aki a kétezres évek elején a volt a Kings játékosa. A csapat aranykorában Bibby(aki még ma is játszik) remek passzokkal és dobásokkal járult hozzá a sikerhez(igaz bajnoki címet nem nyertek).

Dobóhátvédek:

Mitch Richmond, aki a csapatnál eltöltött éveiben szinte egyedül erőlködött. Segítség híján a remek pontszerző sok King rekordot megdöntött, de sikere nem volt a klubbal. A védekezése és a támadása is kiváló volt.

Kevin Martin aki Webber és Bibby távozása után a csapat legjobb pontszerzőjévé nőtte ki magát. Stabilan 20 pont felett átlagolt.

Kiscsatárok:

Lionel Simmons, aki a kosárlabda minden részletében jól teljesített. A Sacramento Kings történetének legsokoldalúbb játékosa.

Peja Stojakovič, aki egyedül a dobásban volt jó. De abban nagyon. Ha Stojakovič labdát kapott, nagy valószínúség szerint a gyűrűbe juttatta azt.

Erőcsatárok:

Chris Webber, aki a Kings valaha volt legjobb játékosa. A hárompontos vonalon belülről remekül dobott és a lepattanózást meg a blokkolást sem lazsálta el.

Corliss Williamson, aki a posztján szereplőknél alacsonyabb és gyorsabb volt. Jó középtávoliai és lepattanózása volt.

Centerek:

Vlade Divac, aki egy csapatát összetartó közönségkedvenc volt. Jól lepattanózott és blokkolt. Támadásban is lehetett rá számítani.

LaSalle Thompson, akit métán neveztek tanknak. Kemény védekezése és jó lepattanózása volt. A nyolcvanas évek Kings-ének vezére. 

Címkék: álomcsapatok Kings

A New York Knicks tavalyi szezonjának Top 10 jelenete

2012.09.21. 15:41 | balko67 | Szólj hozzá!

Címkék: videó Top 10 Knicks

A New York Knicks álomcsapata

2012.09.21. 15:40 | balko67 | Szólj hozzá!

Irányítók:

Walt Frazier, aki remekül játszotta meg csapattársait, de az igazi erőssége a labdaszerzés volt. Rengeteg labdát ütött ki az ellenfelei kezéből.

Stephon Marbury, aki sokkal inkább a pontszerzésre helyezte a hangsúlyt társai kiszolgálása helyett. Közepes védekezése és fantasztikus labdavezetése volt. 

Dobóhátvédek:

Earl Monroe, aki remekül dobott, vezette a labdát, védekezett és passzolt. Mind a Knicks-ben, mind a Wahsingtonban Wizards-ban.

John Starks, aki szinte csak hárompontossal próbálkozott. A közönség kedvence a kilencvenes években.

Kiscsatárok:

Bernard King, aki minden idők egyik legjobb pontszerzője volt. Mindenhonnan remekül dobott. 

Carmelo Anthony, aki a mostani New York sztárja. Szinte minden helyzetből képes a gyűrűbe juttatni a labdát. A játék minden elemében jónak nevezhető.

Erőcsatárok:

Dave DeBusscere, aki a kalapács becenevet érdemelte ki. Az ok pedig a gyűrű közeli keménysége. Senki nem akart mellette feltenni egy ziccert.

Amar'e Stoudemire, aki Anthony-val egyetemben ma is itt játszik. Hatalmas zsákolásai, jó középtávoliai és lepattanózása van.

Centerek:

Patrick Ewing, aki szinte minden csapatrekordot megdöntött. Remek volt a játék minden elemében a tripladobáson kívül.

Willis Reed, aki a klub történetének egyetlen MVP-je. Fantasztikus küzdőszellemmel rendelkezett, soha nem adta fel. 

Címkék: Knicks álomcsapatok

Tegnapi események:

2012.09.19. 17:47 | balko67 | Szólj hozzá!

Az Atlanta Hawks elvesztette az erőcsatár Jordan Williams-t és újraszerződtette Ivan Johnson-t. A Brooklyn Nets leigazolta a dobóhátvéd Stephen Dennis-t, a kiscsatár James Mays-t és az erőcsatár Carleton Scott-ot. A Memphis Grizzlies elvesztette a dobóhátvéd D.J. Kennedy-t.

Címkék: átigazolások

Dominique Wilkins Top 10 zsákolása

2012.09.19. 17:31 | balko67 | Szólj hozzá!

Címkék: videó Top 10 Hawks

Az Atlanta Hawks álomcsapata

2012.09.19. 17:20 | balko67 | Szólj hozzá!

Irányítók: 

Pete Maravich, aki fantasztikus trükkökre volt képes a labdával. Remek kinti dobásai, hihetetlen labdavezetése és remek passzai voltak.

Mookie Blaylock, aki a legtöbb labdát szerezte a Hawks történetében. Néha túlzásba vitte a hárompontos lövöldözést.

Dobóhátvédek:

Joe Johnson, akiről már írtam egy cikket. Atletikussága mellett remekül tüzelt távolról.

Slater Martin, aki egy jól dobó sok gólpasszt adó játékos volt az ötvenes években.

Kiscsatárok:

Dominique Wilkins, aki szédületes zsákolásairól volt ismert. Rengeteg pontot dobott meccsenkét és karrierje végére megtanult hármast dobni.

Doc Rivers, aki nem a pontszerzésre, sokkal inkább a passzokra és a labdaszerzésekre kontcentrált. A Boston Celtics jelenlegi trénere hasznos játékos volt, aki messziről is jól dobott.

Erőcsatárok:

Bob Pettit, aki talán a valaha volt legnagyobb Hawks játékos. Az ötvenes években a liga egyik legjobbjának számított. Az akkor még St. Louis Hawks-nak hívott csapat 1958-ban a vezetésével megszerezte a klub máig egyetlen bajnoki címét.

Josh Smith, aki az egyetlen aki ma is a Atlanta Hawks-ban játszik. Remek blokkoló és zsákoló. Szerintem a formáján múlik , hogy szerepel majd jövőre a Hawks.

Centerek:

Dikembe Mutombo, aki ha támadásban feleannyira hasznos lett volna mint a védekezésben, az NBA valaha volt egyik legnagyobb játékosáról beszélnénk. A kongói játékos fantasztikus védekezése mellett támadásban inkább nem zavarta a társait. A zsákoláson kívül nem nagyon tudott máshogy pontot szerezni.

Moses Malone, aki már leszállóágban érkezett a Hawks-hoz. Az igazi tudását Houstonban és Philadelphiában a nyolcvanas években megmutatta(3-szoros MVP). A lepattanózás azért itt is nagyon jól ment neki.

Címkék: álomcsapatok Hawks

süti beállítások módosítása